Haberler

Hazırlık Maçı

Abone Ol

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Gaziantepspor, üçüncü hazırlık maçında Avusturya'nın FC Wacker takımını ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Gaziantepspor, üçüncü hazırlık maçında Avusturya'nın FC Wacker takımını ile 1-1 berabere kaldı.

Avusturya'nın İnnsbruck şehrinde oynanan müsabaka öncesinde Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Çelik, Teknik Direktör Hikmet Karaman, FC Wacker takımının Teknik Direktörü Löberbaur Werner ile bir süre sohbet etti. Maç öncesi yapılan antrenmanın ardından sahaya çıkan Gaziantepsporlu futbolcular maça hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren baskılı oynayan Gaziantepspor, özellikle sol kanattan yaptığı ataklarla kaleyi yokladı. Koordineli ataklarla gol yollarını deneyen Gaziantepspor 20 dakikada sol kanattan gelişen atakta Turgut'un ceza sahası içinde çok iyi gördüğü Serdar Özbayraktar'a topu aktardı. Serdar ceza sahası içinde yaptığı sert şutta meşin yuvarlak filelerle buluştu. Maçın 25 dakikasında FC Wacker kazandığı penaltıyı Perstaller gole çevirerek ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Öte yandan maçı Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl, Adnan Kayışoğlu birlikte izledi. Maçın oynanacağını öğrenen ve Avusturya'da bulunan gurbetçiler maçın oynanacağı stadyuma geldi. Maçı ellerinde Türk Bayrakları ile izleyen gurbetçiler Gaziantepspor'a moral vermeye çalıştı.

Gaziantepspor şu 11 ile sahaya çıktı, Mahmut, Şenol, Emre, İvan de Souza, Orhan, Taşkın, Tufan, Serdar Özbayraktar, Turgut, Bekir, Muhammed. İkinci yarıya ise Karcemarskars, Binya, Serdar Kurtuluş, Şenol, Orhan, Yasin, İvan de Souza, Ekrem, Turgut, Sosa ve Popov ile sahaya çıktı.

FC Wacker ise şu kadro ile sahaya çıktı, Eger, Petrisch, Wildaver, Hafner, Fador, Wörgetter, Otsuka, Fröschl, Köfler, Kuen, Perstaller. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Ömer Çelik İnnsbruck Avusturya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title