Haberler

Herkes bu görüntüleri konuşuyor! TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe'ye edilen küfürlere olay tepki

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray ile Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Süper Kupa maçını yerinden takip etti. Fenerbahçe aleyhine yaptığı tezahüratlara kayıtsız kalamayan Hacıosmanoğlu'nun taraftarlara sus ve kucaklaşma işaretiyle karşılık vermesi dikkat çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçı için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki yerini aldı. Hacıosmanoğlu'nun yapılan küfürlü tezahüratlara verdiği tepki dikkat çekti.

FENERBAHÇE'YE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasındaki karşılaşmayı tribünden takip etmek için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bulunan taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu.

HACIOSMANOĞLU'NUN TEPKİSİ

Karşılaşmayı yerinden takip eden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu tezahüratlara kayıtsız kalmadı. Hacıosmanoğlu Fenerbahçe aleyhine yapılan küfürlü tezahüratlar sonrası taraftarlara sus ve kucaklaşma işareti yaptı.

SEÇİMDEN SONRA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERMİŞTİ

Türk futbolunda birlik ve beraberlik mesajlarını her fırsatta dile getiren TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi'ye karşı kazandığı seçimin ardından "Cenab-ı Allah bize bu teveccühü gösteren insanlara mahcup etmesin. İlk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene on adım geleceğiz. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Amatör kulüpleri, lig temsilcileriyle oturacağız, sorunları masaya koyacağız. Futbolun sorunlarını futbolun aileleriyle beraber çözeceğiz. Adaletli bir futbol yöneteceklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, ''Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz. Tüm futbol ailesi ile birlikte uzlaşı içeresinde sorunları çözeceğiz. Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık. Futbol son dönemde kaosa uğradı. Ben bir şey kazanmadım. Türk futbolu kazandı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu Atatürk Olimpiyat Stadyumu Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Beşiktaş Futbol Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Naci Büyükkal:

Yeni TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye Futboluna çok faydası olacaktır. Umarım Fenerbahçe 5 yıl boyunca şampiyon olmaz :))))

Yanıtla237113
Vll. Murat:

köpeklerin duası kabul olsaydı kemik yağardı

31208
Mehmet Deniz:

amaç o zaten.Sirin görünmeler hepsi algı Allah’ın izniyle Cumhuriyetimizin takımı hepinizi yenecek

1850
yüksel akkoyun:

kofe

621
B Cem Koçak:

maçın fenerbahce ile alakası yok ne batıyor size anlamak zor işinize bakın Beşiktaşı kutlarım

Yanıtla5130
Emrah null:

Bari burda bundan sonra her şey çok güzel olsun

Yanıtla884
Letgohesap null:

Bu bejiktaj fenerle kanka değilmiydi ne oldu

Yanıtla3620
burak sencanli:

Küfür gs taraftarların olduğu yerden geliyor

237
Kul senol:

Tebrikler Beşiktaş tebrikler Beşiktaş

Yanıtla339
Orhan Furuncu:

aslan çevirme guzeldı bu takım 5 para etmez resmen ıdmandı

Yanıtla010
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title