Haberler

Maçın önüne geçti bile! Herkes tartışma yaratan penaltı pozisyonlarını konuşuyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan penaltı pozisyonları tartışmalara yol açtı. Her iki takımında penaltı beklediği pozisyonlarda hakem Halil Umut Meler, oyunu devam ettirdi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısına penaltı pozisyonları damga vurdu. Ev sahibi takım 2. dakikada sarı-lacivertliler ise 11. dakikada yaşanan bir pozisyonların ardından penaltı bekledi.

KASIMPAŞA'DAN PENALTI İTİRAZI

Mücadelenin 2. dakikasında sarı-lacivertlilerin ceza sahasında gerçekleşen bir pozisyonda, Çağlar Söyüncü'den seken top, Kasımpaşalı Ben Ouanes'in üzerinden hava topuna çıkan İsmail Yüksek'in eline çarptı. Kasımpaşalı oyuncular maçın hakemi Halil Umut Meler'e yoğun itirazlarda bulundu. Ancak Meler, Ben Ouanes'in pozisyondan önce faul yaptığı gerekçesini sundu. Oyun, Fenerbahçe'nin serbest vuruşuyla devam etti.

İşte o pozisyon;

Maçın başına damga vurdu! Herkes bu penaltı pozisyonlarını konuşuyorGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

FENERBAHÇE'DE PENALTI BEKLEDİ

11. dakikada ise Fenerbahçe penaltı bekledi. Mert Müldür'ün sağ kanattan ortasında top Brekalo'nun sağ elinden geri döndü. Fenerbahçeli futbolcular, Brekalo'nun elle oynadığı yönünde penaltı itirazında bulundu. Hakem Halil Umut Meler, bir süre VAR hakemi Sarper Barış Saka ile görüşmesinin ardından oyunun köşe vuruşu ile başlamasını istedi.

İşte pozisyon;

Herkes bu pozisyonu konuşuyor! Fenerbahçe penaltı bekledi, Halil Umut Meler oralı bile olmadıGÖRÜNTÜ: BEINSPORTS

HERKES BU POZİSYONLARI TARTIŞIYOR

Her iki takımında penaltı beklediği pozisyonlarda hakem Halil Umut Meler'in beyaz noktayı göstermemesi tartışmalara yol açtı. Futbolseverleri 2'ye bölen bu pozisyonlar,kısa süre içerisinde en çok konuşulan konular arasına girerek viral oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Halil Umut Meler Halil Umut Meler Fenerbahçe Fenerbahçe Kasımpaşa Kasımpaşa Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Halis Özdemir:

Hakemler operasyona başladı feneri arkadan çekiyorlar ama fener4*4

Yanıtla16388
Kagan Toprak:

Febem penalti olmadan kazanamaz

Yanıtla108133
Orhan Tekin:

Eee kazandı şimdi sana ne diyelim?

12
SüLeyman Kiyağ:

FB Penaltı bekleyebilir , hakem penaltı vermek zorunda değil .

Yanıtla9881
Köksal Çelik:

Fenerli oyuncu ismail yüksek voleybol oynarken hakem görmezden geldi ama fenere hemen penaltı çalındı halil umut fener sağolsun

Yanıtla6977
Voltaj 2699:

Sen maçı izledinmi Köksal Çelik

06
Mustfa Kale:

Aynen kasim pasalida gures yapiyordu kunde atiyordu ismaile. Burda hakem fenerin lehine faul caldi maci izle fotografla yorum yapma kasim pasali oyuncu adeta topu eliyle kesmis. Ama penalti veren yok.

01
tamer durmaz:

Yani pes artik bunada nasil penalti verilmez

Yanıtla3898
Sonay KUROĞLU:

Geçen sezonun tekrarı

Yanıtla2175
Babayaro:

İkisi de penaltı değil, şimdi dağılın

Yanıtla6230
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title