Haberler

Herkes Galatasaray aleyhine verilen penaltıyı konuşuyor

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında ağırladığı Elfsborg, 63. dakikada penaltı kazandı. Sarı-kırmızılı futbolcular, bu penaltı kararı sonrasında hakem Matej Jug'a yoğun itirazlarda bulunsa da karar değişmedi ve konuk takım penaltıyı gole çevirerek skoru 3-2'ye getirdi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında İsveç temsilcisi Elfsborg'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmada 3-1 üstün durumdayken konuk takım penaltı kazandı.

BARIŞ ALPER YAPTIRDI

Elfsborg, 62. Barış Alper Yılmaz'ın ceza sahasında elle oynadığı itirazında bulundu ve penaltı bekledi. Hakem Matej Jug, VAR ile bir süre konuşmasının ardından pozisyonu izlemeye ekrana gitti. İsveç temsilcisi, Jug'un VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı.

İşte o pozisyon;

Herkes Galatasaray aleyhine verilen penaltıyı konuşuyor

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR İTİRAZ ETTİ

Bu karar sonrasında sarı-kırmızılı futbolcular, karşılaşmanın Sloven hakemine yoğun itirazlarda bulundu. Özellikle Mauro Icardi'nin itirazlarında ısrarcı olduğu göze çarptı.

DURUM 3-2'YE GELDİ

Penaltı kararının ardından topun başına geçen Michael Baidoo, kaleci Günay'ı ve topu ayrı köşelere yollayarak skoru 3-2'ye getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Alper Yılmaz Galatasaray Galatasaray Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Veysel null:

Lehimize ne zaman penaltı veriliyor ki? Her zaman her yerde aleyhimize maalesef ki.

Yanıtla3853
Selim AYDOĞAN:

Net penaltı alışmışlar haram yemeyen tabi

Yanıtla4333
F Ö:

Öküz Barış net penaltı

Yanıtla1347
Veysel null:

Barış ın canı yedeklere girmek istiyor galiba, voleybol mu lan bu üst üste iki defa topa elle dokunuyon kâmil.

Yanıtla337
Melike Taştan:

Salıncakçı jk Yunus Akgün den boşuna korkmuyormuş demek ki. Yunus bu akşam Avrupa Ligi'nde çok iyiydi febe karşısında iyi olduğu gibi :)

Yanıtla1123
Murat Sari:

koyu Galatasaraylıyım ve NET penaltı..

Yanıtla17
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title