Haberler

Herkes kaybetti, Sivas kazandı! 15. haftaya Sivas damgası

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in 15. haftasında zirve mücadelesi veren Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe'yi 3-1 ile geçen Sivasspor 33 puanla liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'in 15. haftası, Trabzonspor-Denizlispor ve Başakşehir-Konyaspor maçlarıyla tamamlandı. Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar bu hafta büyük şok yaşadı. Galatasaray, Ankaragücü ile 2-2 berabere kalırken Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenildi. Fenerbahçe, deplasmanda lider Sivasspor'a 3-1 yenildi. Trabzonspor da 1-0 öne geçtiği maçta Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu. Hafta içinde Gladbach'ı yenerek Avrupa Ligi'nde adını son 32 takım arasına yazdıran Başakşehir ise Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

SİVASSPOR'UN RAKİPLERİYLE ARASINDAKİ FARK AÇILDI

Deyim yerindeyse devler bu hafta Sivasspor'a çalıştı. Bu sonuçların ardından Sivasspor rakipleriyle puan farkını da iyice artırdı.

1-Sivasspor: 33

2-Başakşehir: 27

3-Beşiktaş: 27

4-Trabzonspor: 26

5-Fenerbahçe: 25

6-Galatasaray: 24

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

duran tekerlek:

sivas şampiyon olsa ne güzel olur bee. hep aynı terane dönüyor. değişiklik iyi olur.

Yanıtla116
bjk advers:

Bu adam ağzıyla kuş tutsa da Beşiktaş''ta yeniden görev alsın istemem . Sürekli kendini Beşiktaş''a kanıtlama sevdasından kin nefret ve öfke ile hareket eden bir kişilik !

Yanıtla124
Tosuncugun malzemesi:

Sen ne diyorsun ya ben böyle mütevazi dost canlısı bir insan görmedim...inşallah Sivas’ın Fergusonu olur...sizin gibi art niyetlilere 10 gömlek üstün karakter

00
Şampiyon Sivasspor:

Bu yıl ki şampiyon belli, 2. ve 3. kim olacak acaba. . .

Yanıtla56
...:

Rıza çalımbay mı şampiyon yapacak takımı. ikini devre bazı futbolcularına talip olur büyükler sivasın olayı da orada biter.

18
Şampiyon Sivasspor:

Geçtiğimiz yıllardada şampiyonluğa çok yaklaşmıştık ama bazı karanlık güçler engel olmuşlardı. İnş bu sene hakemler dışardan talimat almazlar. Sivas gerçekten elindeki ucuz futbolcularla muhteşem işler çıkartıyor. Gelin hep beraber destek olalım, iyi olan kazansın şampiyon olsun.

Yanıtla29
fırtına:

Uzun süre sivasta görev yaptım şuan İzmirde görevliyim çokta fanatik Fenerbahçeliyim hemde 45 yıldır ama sivasın Fenerbahçeyle birlikte bütün maçlarını takip ediyorum bu haftada sivasın maçı almasını istedim çünkü oynuyorlar futbolu zevk veriyor ve hakediyorlar İnşAllah''da şampiyon olacaklar Fenerbahçeye gelince bu futbolla bu teknik adamla hiçbirşey olmaz Ali koç taraftarın istediğini yaptı geri çekildi böyle olacağınıda biliyordu onu o koltuğa getirenlere vefa borcunu ödüyor ama nereye kadar.

Yanıtla07
dadaş:

helal sivas

Yanıtla06
EFEDAYI:

Bir Kırşehir''li ve bir Fenerbahçe''li olarak İNŞALLAH Yüce Rabbim tamamına erdirir ve Sivasspor şampiyon olur diyorum.

Yanıtla06
Serkan:

Kim Sampiyon olursa olsun Vatan sagolsun, hepinizin ayagina saglik güzel goller göreriz insallah. Lütfen Takim icin kudurmayin neticede Spordur nice Kavgalar oluyor yapmayin. Türk Spor sevenleri daima centilmen olsun. Almanyadan selamlar

Yanıtla13
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title