Haberler

Şampiyonluk kutlamaları sonrası çıldırdı! Nelsson'dan Galatasaray taraftarına: Size yazıklar olsun

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Süper Lig ve Turkcell Süper Kupa'da elde ettiği şampiyonlukları Rams Park'ta düzenlenen kupa töreni ile kutladı. Ancak, Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, sosyal medya hesabından ailesine saldırı olduğunu iddia ederek taraftarlara tepki gösterdi. Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından, "Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Trendyol Süper Lig ve Turkcell Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Rams Park'ta kupa töreni düzenledi. Organizasyon sonrası sarı-kırmızılıların Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, sosyal medyadan taraftarlara isyan etti.

ŞARKI SEÇMEDİ

Her futbolcu anons sonrası şarkı eşliğinde sahaya gelirken, Victor Nelsson ise taraftarlarla baş başa kalmak için bir şarkı seçmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar da Danimarkalı stopere uzun süre tezahürat yaptı.

"SİZE YAZIKLAR OLSUN"

Kutlamalar sırasında futbolcuların eşleri ve çocukları sahaya indi fakat 25 yaşındaki savunmacının ailesi tribünde kaldı. Şampiyonluk kutlamaları sırasında ailesine saldırı olduğunu iddia eden Victor Nelsson sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Nelsson, "Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!" ifadelerinin yer aldığı bir hikaye paylaştı.

Herkes onu konuşuyor! Nelsson'dan Galatasaray taraftarına: Yazıklar olsun

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Sosyal Medya Galatasaray Süper Kupa Nelson Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Can Reno:

onlar fenerlidir galatasaraylılar seni ve aileni çok sevıyor nelsson

Yanıtla200153
Kaan Korkmaz:

Ne kadar aptalca bir yorum....

20103
yaşar kartal:

Ya dimi aynen??

2974
Köksal Sabancılar:

Doğru Fenerliler tonla para verip GS şampiyonluk kutlamasına gitmiş hay senin aklına !

852
Cengiz Aktaş:

Galatasaray taraftarı sana neden saldırsın ki? Tuzağa düşme Nellson! :)))

Yanıtla8289
Sinan Bulduk:

Tribünde sızma var demek ki..

Yanıtla4626
FCK:

Evet binlerce süzme vardı:)

417
UD:

Suriyedir galatasaray

Yanıtla1837
sedat :

Şaşırdım desem yalan olur.

Yanıtla1341
o. kara:

NELSSON SOZLU TACIZE MI UGRADI YOKSA FIZIKSEL TACIZE MI AYRINTI YAZ VEYA SIKAYET ET ALO 155E KARDESIM BU ISLER BOYLE YURUME DAHA KAC KERE YANACAKSIN BUNLARDAN?

19
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title