Haberler

Hikmet Karaman'ın yeni takımı herkesi şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

Son olarak Adana Demirspor'da görev yapan teknik direktör Hikmet Karaman, Avrupa'ya açıldı. Karaman, Moldova 1. Lig ekibi Zimbru ile anlaşmaya vardı. İmzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniyor.

Son olarak Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'u çalıştıran ve yaz aylarında görevden ayrılan Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu.

ZIMBRU'NUN BAŞINA GEÇTİ

Moldova 1. Lig ekibi Zimbru Chisinau, Hikmet Karaman ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Karaman ile prensip anlaşmasına varıldığı, imza prosedürlerinin tamamlanmasının ardından sözleşmenin imzalanacağı ifade edildi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine Türkspor'da başlayan Hikmet Karaman daha sonra Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Rizespor, Kayserispor, Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor ve son olarak Adana Demirspor'da görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Hikmet Karaman Hikmet Karaman Moldova Moldova Karaman Futbol Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Casus:

bir baltaya sap olamayan seyyar antrenör!

Yanıtla418
MNejat İşsever :

toplam 5 maçı kalmış takıma hoca olmuş. Ne şampiyon nede düşme iddiası var. Mart ayında kupa maçına katılacak. Geçen sene finalde kaybetmiş. O da ilerlerse toplam 5 maç.

Yanıtla42
Oguz Ozgul:

BM acil toplansın

Yanıtla01
Bozkurtlar Diriliyor:

pompaci bir arkadasta degil ama moldova'da ne isi varmis bilemedim ki

Yanıtla01
Oktay Şahin:

Takım oyunu diye bir sey var,ondan da bahsetmek lazım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title