Haberler

Hıncal Uluç'tan Sergen Yalçın ve Fatih Terim'e sert eleştiri

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı eleştiren usta gazeteci Hıncal Uluç, "Siz herhangi bir Avrupa kulübünün teknik direktörünün, başkanı bu kadar açık eleştirip göreve devam ettiğine şahit oldunuz mu?" ifadelerini kullandı.

Duayen gazeteci Hıncal Uluç, A Spor ekranlarında gündemi değerlendirdi ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in görevine son verilmesi gerektiğini söyledi.

"PARALARI AL, HERİFLERE SALDIR. ÖYLE YAĞMA YOK"

İki hocanın da yönetimlere tavırlı olmasının doğru olmadığını belirten yorumcu, "Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta, Fatih Terim'in Galatasaray'da işi yok. Bu iki başkan yeteri derecede fiziksel ve moral güce sahip olsalar ikisi de gitmişti. Gitmesi de gerekirdi. Siz herhangi bir Avrupa kulübünün teknik direktörünün, başkanı bu kadar açık eleştirip göreve devam ettiğine şahit oldunuz mu? Bana sormadan transfer yapıyorlar diyen Sergen Yalçın, o zaman gidiyorum der. Yok ya, sen paraları al, heriflere saldır... Öyle yağma yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Galatasaray Hıncal Uluç Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

GÜNCEL...:

BUNADIN ARTIK BIRAK İSTERSEN HINCAL BEY.

Yanıtla73
ZÜHTÜ:

Oldum olası hiçmi hiç sevmem hep öküz altında domuz arar, tavırlı herşeyi bilen edasıyla saçma sapan yorumlar yapar. . .

Yanıtla52
NEKMET Ozan TÜRKERİ:

ÇOK DOĞRU SÖZLER. EĞER KOCA GS DA VE KURUMSAL BİR KULÜP BŞK NINDA 1 GRAM YETENEK OLSA BU TERİMİ O MAÇI YARIM BIRAKTIĞI ANDA POSTALAR DI AMA NERDE TERİM KOCA GS KUBÜNÜ İPOTEK ALTINA ALMIŞ MİKE TYSON GİBİ TÜM YÖNETİ, Mİ ABONDENE EDİYOR BUNLARDA TIK YOK. GERÇİ PARADA YOK Kİ KOVSUNLAR MİLLİ TAKIMDA KAPALI HOOPP GS YA HOOP ORDAN MİLLİ TAKIMA ALIŞMIŞ TAZMİNAT ŞAMPİYONU TERİM. GS YÖNETİMİ İFLAS ETMİŞ ETİK OLARAK MADDİYAT OLARAK ZATEN BATMIŞLARDA. NE DİYEK ALLAH KURTARSIN

Yanıtla05
Tosunpaşa:

Bunak hıncal

Yanıtla21
mert:

kocalmış kendine bak

Yanıtla30
GADDAR:

HINCAL REYİZ ÇOK NET DOĞRULARI KONUŞUR. . . . GS Yİ BİTİREN ÇAKMA İMPARATORDAN BAŞKASI DEĞİL. . . . . . YA KALASLARI TRANSFER ETTİRİYOR, YA DA ÖNCEDEN TRANSFER EDİLMİŞ KALASLARI HER MAÇ BANKO OYNATIYOR !!!!

Yanıtla03
Şahin Şahan:

Sen Galatasaraylı değilsin....Hıncal da. ..Çakma bile olamazsınız ...

00
fenerlibahçeli34:

Bu ülkede en güzel şey ''eleştirmenlik'' ve ''yorumculuk'' . . akarı yok kokarı yok, sorumluluğu hiç yok. Oturduğun yerden, salla. Ama çelişkili imiş, ama tutarsızmış ne gam. Güzel iş valla!

Yanıtla02
HÜSEYİN:

YASI GELMİS BİLMEM KACA HİÇ BİRSEYDEN ANLAMAZ AMA HERKESE SALDIRIYOR SIRF PRIM YAPMAK İÇİN BOYLELERINI TV KARSINA BILE GECIRMEYECEKSIN ASLINDA ALZHEMIR HASTASI BU NE DEDIGINI BIMIYOR BAZEN

Yanıtla02
Şahin Şahan:

O adam saldırmakla isim yapmış, ama artık hedef tutturamıyor...GS için güzel bir lafı var mı? Kafa tüvü yaptırsın....

10
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title