Haberler

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

Güncelleme:
Abone Ol

İngiltere, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde 1-0 geriye düştüğü maçta Hollanda'yı 2-1 yenerek İspanya'nın ardından final biletini alan takım oldu. EURO 2024'teki İspanya-İngiltere finali 14 Temmuz Pazar günü oynanacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Hollanda ile İngiltere kozlarını paylaştı. BVB Dortmund Stadyumu'ndaki maçtan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf İngiltere oldu.

XAVI SIMONS FÜZEYLE PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hollanda'da 7. dakikada sahneyeXavi Simons çıktı. Simons, ceza sahası dışından attığı harika golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

PENALTI GOLÜYLE SKOR EŞİTLENDİ

Müsabakanın 14. dakikasında Harry Kane, Denzel Dumfries'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Felix Zwayer, VAR kontrolünün ardından beyaz noktayı gösterdi. 18. dakikada topun başına geçen İngilizlerin kaptanı Kane, topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

KANE TARİHE GEÇTİ

Tecrübeli golcü, bu penaltı golüyle Alan Shearer ile birlikte İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası tarihinde en çok gol atan iki futbolcusunda biri oldu. (7 gol)

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

DUMFRIES TOPU ÇİZGİDEN ALDI

Bu golden sonra baskısını arttıran İngiltere, yalnızca 5 dakika Philip Foden ile yüzde yüzlük gol şansından yararlanamadı. Foden'in yaptığı vuruşu çizgiden çıkaran Denzel Dumfries, rakibinin golüne engel oldu.

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

İNGİLTERE'NİN GOLÜ VAR'A TAKILDI

80. dakikada yakaladığı şansı bu kez değerlendiren Philip Foden, bu sefer de VAR'a takıldı. 24 yaşındaki futbolcunun golü ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

WATKINS 90'DA FİNALİ GETİRDİ

İngiltere, aradığı golü 90. dakikada buldu. Ole Watkins'in golüyle 2-1 üstünlüğü yakalayan İngilizler, uzatma dakikalarında daüstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 2-1 galip ayrılarak adını finale yazdırdı.

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

RAKİP İSPANYA

Son dakika golüyle Hollanda'yı 2-1 mağlup eden İngiltere, Fransa'yı aynı skorla geçen İspanya'nın finaldeki rakibi oldu. EURO 2024'ün şampiyonunu belirleyecek olan final ise 14 Temmuz Pazar günü oynanacak.

Hollanda'yı 2-1 yenen İngiltere, EURO 2024 finalinde İspanya'nın rakibi oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Harry Kane Hollanda Hollanda İspanya Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mhael Zgank kimdir? Mhael Zgank kaç yaşında, nereli, branşı ne? Rümeysa Pelin Kaya kimdir? Rümeysa Pelin Kaya kaç yaşında, nereli, branşı ne? Manchester City Barcelona maçı CANLI izleme linki var mı? Manchester City Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester Utd Real Betis maçı CANLI izleme linki var mı? Manchester Utd Real Betis maçı ne zaman, saat kaçta? 31 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! Meclis tatile mi girdi, Meclis tatili ne zaman bitiyor 2024? 31 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Bağcılar, Bahçelievler, Ataşehir elektrik kesintisi! 31 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Sincan, Çubuk, Beypazarı elektrik kesintisi! 31 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 31 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece?
1000

Yorumlar (15)

Altay Bozkurt:

HOLLANDAYI YENEBILIRDIK, HAKEM VE MONTELLAYA TAKILDIK, VE BIZ FINALDEYDIK ISPANYAYLA !!!!

Yanıtla24139
Bozkurtlar Diriliyor:

kısmettt artik 4 sene sonraya insallah

826
Hamit Gündoğdu:

Elinde Semih kılıçsoy diye golcü bir oyuncu var ve birilerinin inadına mahkum olan montella sahaya sürmüyor...ve bu oyuncu hiç oynamadığı halde İngiltere premier lig yolcusu gibi..

05
iskender aybaroglu:

Final bizim hakkımızdı nasip

Yanıtla2290
Abdullah Karakaya:

adalet yerini buldu

Yanıtla1677
Erkan Arslan:

Niyeki? Laa? Viyanalilarda Sen Hollandaya 6dk iki Gol Yediginde Sevindiler Sonuc? iki Takimda Esit Elenmis Oldu Demekki Kendini Aynada Dev Görmeyeceksin HELAL OLSUN iNGiLTEREYE iSPANYAYA SIMARMADAN HAVALARA GiRMEDEN SESSiZ SEDASIZ FiNAL OYNAMAYI HAK ETTiLER Yok ülkücüymüs Yok Viyanayi Kusatmis ZARRRRTTT ZOOOORRTTTT

910
Alper Toprak:

Nutella sayesinde elendik hala mac aklimdan cikmiyor

Yanıtla859
Ömer Can:

futbol afyondur zaman kaybıdır kumardır uzak durmak lazım

710
Benekonomistim:

İngiltereyle türkiye karşılassaydı ingiltereye kolay alırdık diyenler bugün ingiltere nasıl futbol oynadığını görmüştür.

Yanıtla427
İsmail Kavas:

İspanya 3 çeker bunlara

526
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title