Haberler

Hollanda'yı elersek işimiz daha da zor! A Milli Takım'a dişli rakip

Güncelleme:
Abone Ol

İngiltere, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde 120 dakikası 1-1 beraberlikle tamamlanan maçta penaltılar sonucunda İsviçre'yi 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. A Milli Futbol Takımımız, Hollanda'yı elemesi halinde yarı finalde İngilizler ile kozlarını paylaşacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde İngiltere ile İsviçre karşı karşıya geldi. 120 dakikası 1-1 biten karşılaşmanın seri penaltı atışlarında rakibini 5-3 yenen İngiltere adını yarı finale yazdırdı.

120 DAKİKADA EŞİTLİK BOZULMADI

Müsabakanın ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda karşılıklı goller atıldı. İsviçre'nin 75. dakikada Embolo ile bulduğu gole İngiltere, 80. dakikada Saka ile karşılık verdi. Bu gollerin ardından 90 dakika 1-1 berabere bitti. 15 dakikalık iki uzatma devresinde ise başka gol olmayınca yarı finalisti penaltılar belirledi.

Hollanda'yı elersek işimiz daha da zor! A Milli Takım'a dişli rakip

YARI FİNALİSTİ PENALTILAR BELİRLEDİ

Penaltılarda İsviçre'ye 5-3 üstünlük kuran İngiltere, rakibini saf dışı bırakarak İspanya ve Fransa'nın ardından yarı finale yükselen 3. takım oldu. İsviçre'de penaltıyı kaçıran tek isim Manuel Akanji oldu.

Hollanda'yı elersek işimiz daha da zor! A Milli Takım'a dişli rakip

MİLLİLERİN MUHTEMEL RAKİP OLDULAR

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, Hollanda karşısında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda İsviçre'yi penaltılarda eleyen İngiltere ile yarı finalde kozlarını paylaşacak. Yarı final karşılaşması 10 Temmuz'da Dortmund'da oynanacak. Avrupa Şampiyonası'nda final heyecanı ise 14 Temmuz'da yaşanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Milli Takım Hollanda Hollanda İsviçre İsviçre Futbol Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Sinan Bulduk:

Daha mı kolay olacaktı işimiz ne olacaktı…Finale çıkmak için Macaristanla mı oynayacaktık..!!

Yanıtla139
Cihans:

Andorra yi bekliyotlar heralde

02
Carsambali:

Kim cıkarsın cıksın İngiltere yi yener,final oynar ve kupayı alır...

Yanıtla433
Yahya Öksüz:

NEBICIM INSANLARSINIZ ILERLEYEN TURK MILLI TAKIMI VAR SIZ DISTA ARIYORSUNUZ .ELENIRSEK ELENIRIZ.BU GENCLERIN NASIL MUCADELE ETIGINI GORMUYORMUSUZ YUH SIZE

04
Ziya ve Torunları null:

milli takımımıza başarılar diliyorum İnşallah hollanda'yı yenip çeyrek finale çıkarız bu umudu taşıyorum bu umudu taşıyorum ve Türk milleti de bu modu taşıyor buna inanıyorum

Yanıtla219
Ayşegül Öztabak:

Yarı final demek istediniz galiba

04
Nuri Aga:

Biz isviçreden daha iyiyiz. İsviçre, ingilterede kök söktürdü. Hollandayı geçersek neden olmasın

Yanıtla113
Hakan Cebeci:

Hollanda macindaki en buyuk rakibimiz hakem olacak bence. uefa melih konusunda verdigi kararin sonucunda turkiyenin tur atlamasini hollandaya guvenmez hakemide devreye sokacaktir.

Yanıtla63
Nuri Aga:

İlk yarı bitti hakem gayet iyiydi birader

06
Hakan Cebeci:

umarim yanilirim.

00
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title