Haberler

Hollandalı eski futbolcu Khalid Boulahrouz, Türk futbolunu yerden yere vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Hollandalı eski futbolcu Khalid Boulahrouz, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Twente-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Türk futbolu hakkında çarpıcı yorumlarda bulunan ve Hollanda kulüplerinin Türkiye'nin önemli takımlarından korkmaması gerektiğini belirten Boulahrouz, "Genelde Avrupa'da başarısız olmuş büyük futbolcuları transfer ederler. Ve bir de büyük bir isimi olan teknik direktör alırlar. Kesinlikle bir vizyonları yok" dedi.

Hollandalı eski Khalid Boulahrouz, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında oynanan Twente- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Boulahrouz, Türk futbolu için de çarpıcı sözler sarf etti.

"TÜRK TAKIMLARINDAN KORKMAYA GEREK YOK"

Ziggo Sport'a konuşan ve " Twente'nin yakaladığı şanslara bakarsanız, daha fazlası olabilir gibi görünüyordu. 1-1 yeterli bir sonuç değil" diyen Khalid Boulahrouz, Türk futbolu için ise "Türk takımlarının pek aşığı değilim. Hollanda kulüplerinin Türkiye'nin en iyi kulüplerinden korkmasına gerek olmadığına inanıyorum" dedi.

"KESİNLİK BİR VİZYONLARI YOK"

Boulahrouz, sözlerinin devamında "Genelde Avrupa'da başarısız olmuş büyük futbolcuları transfer ederler. Ve bir de büyük bir isimi olan teknik direktör alırlar. Her yıl bir şeyleri değiştirirler. Sürekli farklı oyuncular, farklı teknik direktörler... Kesinlikle bir vizyonları yok. Bu davranışlardan pek hoşlanmıyorum. Bu tür kulüplere karşı kazanabileceğiniz bir şeyler kesinlikle var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khalid Boulahrouz Fenerbahçe Fenerbahçe Hollanda Türkiye Twente Twente Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (64)

SMMM:

HELAL OLSUN AYNEN ÖYLE.HİÇBİR BAŞARILARI DAHİ YOK.LİGDE ŞAMPİYON OLSUNLAR YETER.SAYGI YOK VİZYON.ABARTMAYIDA ÇOK SEVİYORLAR Bİ OLAYI.ADAMLARIN RUTİNİ BİZİM BAŞARIMIZ YA YAZIKLAR OLSUN

Yanıtla20934
Ülkücü Gençlik:

Bunun kuyruk acısı var galiba, bu arada ismi de Hollandalı gibi değil dikkatinizi çekerim

Yanıtla40667
N. Harp:

evet arab kökenli ama hakli abisi

127
Alkurt:

Ülkücu, haklısın horoz bu anlatmış birşeyler..Yanlız gerçekten bizimkiler biraz çeki düzen versinler kendilerine

012
Ali Baba:

Arap

65
Mustafa Engin:

faslı

06
Serkan Akdeniz:

Çok haklı üç büyükler diye ortalıkta dolaşan takımlarımız ne elde ediyorlar onca servet harcıyorlar bir iş başardıkları yok bir an önce takımlar toparlamalı bence yaşlı oyuncu almaktan vazgeçmeli takımlar

Yanıtla8435
Mehmet Deniz:

süper tespit.GS ve Fenerbahçe’nin harcadıkları para ve maaşlarla 4 Ajax ve 4 Twente kuruyor adamlar

Yanıtla3417
emre texasli:

şu ana kadar söylenen en doğru söz

Yanıtla4396
Yaşar Zorlu:

Hakli

Yanıtla6316
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title