Haberler

    Hollandalı Futbolu Bıraktı

    Abone Ol

    Hollanda'nın Ajax forması ile adını AVrupa futbolunu duyuran John Heitinga, aktif futbol yaşantısını noktaladığını duyurdu.

    Hollanda'nın Ajax forması ile adını AVrupa futbolunu duyuran John Heitinga, aktif futbol yaşantısını noktaladığını duyurdu.

    Yaptığı açıklamada futbola veda ettiğini duyurun 32 yaşındaki savunmacı Heitinga, güzel günler geçirdiği kulüplerine teşekkür ederek futboldan kopmadan futbolu bıraktığını açıkladı.

    Ajax teknik direktörü Frank de Boer'in teknik ekibinde görev almaya başlayacağı açıklanan Heitinga'nın kariyerine bitmek bilmez sakatlıkları nedeniyle veda ettiği tahmin ediliyor.

    Büyük çıkışını Ajax forması ile yaptıktan sonra sırasıyla Atletico Madrid, Everton, Fulham, Hertha Berlin formalarını terleten Hollandalı savunmacının ismi dönem dönem Türk kulüpleri ile de sıkça anılmaktaydı

    Genel olarak savunmanın ortasında görev alan Heitinga, dönem dönem sağ ya da sol bek olarak da boy göstermişti. Heitinga ayrıca Hollanda Milli Takımı forması altında da 87 kez maça çıkma başarısı göstermişti.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    John Heitinga Hollanda Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title