Haberler

İslam karşıtı Hollandalı liderden Süper Kupa yorumu: Atatürk 10 - Suudi Arabistan 0

Güncelleme:
Abone Ol

Hollanda'da ırkçı ve İslam karşıtı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal olmasına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Suudi yetkililerin Atatürk poster ve tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle iptal edilen maça ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Wilders, "Atatürk-Suudi Arabistan: 10-0" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali, oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iptal edildi. Hollanda'da ırkçı ve İslam karşıtı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, Süper Kupa'nın iptal olmasına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaparak, "Atatürk- Suudi Arabistan : 10-0" dedi.

Hollandalı ırkçı ve İslam karşıtı liderden Süper Kupa yorumu! 'Atatürk-Saudi Arabia:10-0'Geert Wilders

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım otellerinden çıkmadı. İptal edilen maç sonrası iki takım da Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Hollandalı ırkçı ve İslam karşıtı liderden Süper Kupa yorumu! 'Atatürk-Saudi Arabia:10-0'

"ATATÜRK-SAUDİ ARABİA: 10-0"

Hollanda'da ırkçı ve İslam karşıtı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, Süper Kupa'nın iptal olmasına ilişkin sosyal medya hesabı X'ten dikkat çeken bir paylaşım yaparak, "Atatürk-Suudi Arabistan: 10-0" ifadelerini kullandı.

Hollandalı ırkçı ve İslam karşıtı liderden Süper Kupa yorumu! 'Atatürk-Saudi Arabia:10-0'

SEÇİMLERDEN BİRİNCİ ÇIKMIŞTI

Hollanda'da erken genel seçimlerde yüzde 23,5 oyla 37 sandalye kazanan Wilders, 24 sandalye ile üçüncü sırayı alan Dilan Yeşilgöz liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD), 20 sandalye ile dördüncü sıraya yerleşen Pieter Omtzigt liderliğindeki Yeni Sosyal Sözleşme Partisi (NSC) ve 7 sandalye ile altıncı sırayı alan Caroline van der Plas liderliğindeki Çiftçi Vatandaş Hareketi Partisinin (BBB) dahil olduğu sağ koalisyon kurmak istediğini açıklamıştı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Spor

Suudi Arabistan Geert Wilders Sosyal Medya Süper Kupa Hollanda Politika Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Deniz Fırat:

Helal olsun adama

Yanıtla451524
Çınar Saraç:

Helal olsun adama diyorsun yorumu beğenmeyen bizim içimizde o kadar hain var ki , elin gavurunun saygı duyduğunu bizim insanımız duymayı öğrenemedi

404295
Medem:

Bencede helal olsun Adama Gavur gavuru ıssıracak değilya dininin inancının gereğini yapmış.

145368
Medem:

Bence de helal olsun, bu söz tepki ancak Türk İslam karşıtına yakışırdı.

125251
Deniz Fırat:

Ataturk'e saygi gostermeyen hain cocuklarina diyorum ki dedelerinizde sizin gibiydi simdi topragin altindalar, hepsi unutuldu. Ataturk unutulmadi unutulmayacak.

97110
recep kaya:

çınar sarac herkes kendine benziyene saygı duyar

2992
Tutankamon Hoca:

Sad ve suudiler değil bizim ülkedeki Arap sevdalılarına en bastakiler 0 Atatürk 10

Yanıtla325400
Sktgdn:

Vallahi ne güzel söylemiş adam, daha doğrusu Atatürk 10 - Araplar ve sevicileri 0

Yanıtla298348
Ben Bensiz:

Doğru tespit yapmış.

Yanıtla194325
Luckyboom:

Sen karışma la sarı kafa. Biz kendi işimizi kendimiz hallederiz, seninle ayrıca ilgileniriz.

Yanıtla169225
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title