Haberler

Icardi'nin Mourinho üzerinden verdiği mesaj Fenerbahçelileri küplere bindirecek

Güncelleme:
Abone Ol

Jose Mourinho'nun Galatasaray ve Okan Buruk hakkındaki eleştirilerine Icardi'den sert yanıt geldi. Mourinho'nun "Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor" ifadelerine karşı konuşan Icardi, "Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ülke için kötü oldu. Mourinho'nun büyük takımlarda çalışırken bu tarz açıklamalar yaptığını hatırlamıyorum" dedi.

Jose Mourinho, Lille maçı öncesindeki basın toplantısında Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'u eleştirmiş ve Galatasaray'ı hedef almıştı. 'Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor, bir futbolcuları rakibe yumruk atıyor kart görmüyor' ifadelerini kullanmıştı. O yoruma Galatasaray'ın süperstarı Icardi'den yanıt geldi!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Lille'e elenmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dün yaptığı paylaşım hakkında da konuşan Icardi, Mourinho'nun Okan Buruk'a söylediği sözler hakkında ağır ifadeler kullanırken Fenerbahçe'yi büyük takım olmamakla itham etti.

"BÜYÜK TAKIMLARDA BÖYLE YAPMAZDI"

"Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi onlar için kötü oldu. Her takım Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek ister. Mourinho'nun sosyal medya paylaşımlarım hakkında konuşması garip. Biz her zaman sahada mücadele ettik ve 2 sene üst üste şampiyon olduk. Bu tarz şeyler rakibi rahatsız ediyor olabilir. Mourinho gibi bir hocanın bu tarz konular hakkında konuşması ilginç. Büyük takımlarda çalışırken bu tarz açıklamalar yaptığını hatırlamıyorum."

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin deneyimli antrenörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesindeki basın toplantısında Galatasaray teknik direktörü Okam Buruk'u eleştirmiş ve Galatasaray'ı hedef almıştı. 'Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor, bir futbolcuları rakibe yumruk atıyor kart görmüyor" demişti.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Fenerbahçe Fenerbahçe Lille OSC Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Mustafa MORCA:

"Büyük takımlarda çalışırken" derken herkes ne demek istediğini anladı. Saha dışında da gol atmaya devam ediyor kral.??

Yanıtla1557
Sinan Bulduk:

Yine çakmış çatala..

26
sedat :

Bütün adminleriniz 6S li herhalde. Kimsenin küplere falan bindiği yok.

Yanıtla4116
Mehmet Al:

icardi saha dışındada atmaya devam ediyor:))

Yanıtla1236
Mert Kalyoncu:

Beşiktaş 5 tane attı daha yeni.

86
Salih Kandıralı:

Ağlaya ağlaya ligi bitirecekler yine.

Yanıtla321
Erman Günaydın:

icardi adam olsan ülkende sevilirsin. Tutunacak dalın kalmadı Galatasaray taraftarına yamanmak için takla atıp durma. İyi haltsan Avrupa'da gol kralı ol hakkaten topçu olduğunu görelim. Türkiye'de nasıl penaltı alıp gol kralı olduğunu görüyoruz.....

Yanıtla107
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title