Haberler

"İkinci Rapor Esastır"

Güncelleme:
Abone Ol

TFF Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay, şike davasında hazırladıkları ikinci raporun esas olduğunu söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Sporda Şiddet Yasası ve Medya konulu panele katılan TFF Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay, şike davasında hazırladıkları ikinci raporun esas olduğunu açıkladı.

İzmir Atatürk Stadı'ndaki Hakem Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan panelde, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Üyesi ve Spor Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Şeref Ertaç ve Ege Üniversitesi'den Sosyolog Doç. Dr. Ahmet Talimciler'le birlikte spor yazarlarına ve katılımcılara görüşlerini aktaran Atalay, TFF Etik Kurulu'nun da sıkça sorgulanmasına yol açan şike soruşturması sürecinin Türkiye'de bir çok kişiye ders olduğunu belirterek, "Bence aynı olaylar tekrar yaşanmaz. Hepimiz bundan iyi bir ders aldık. Etik Kurulu olarak şike davasında hazırladığımız ikinci rapor esastır. O raporu kişilerin savunmalarını aldıktan sonra TFF yönetimine sunduk. Sanıklara yapılan ceza indirimini de yerinde buluyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Oğuz Atalay Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title