Haberler

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Başkanlığını Bırakıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav gelecek kongrede başkanlığı bırakacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı yorulduğu ve artık görevi bırakcağı öğrenildi.

CAVCAV'IN YERİNE ÖZERTEN

TFF eski başkanvekili Ufuk Özerten'e bırakacak. Ufuk Özerten'in de bu gelişmelerin ardından kulis çalışmalarına başladığı ve yönetim ekibini oluşturmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Özerten'in ekibinde Cavcav yönetiminde de bulunan bazı isimlerin yer alması bekleniyor. Gençlerbirliği kongresinin Mart ya da Mayıs ayında yapılması bekleniyor.

İLHAN CAVCAV'IN KARİYERİ

Futbolu bıraktığı 1950'li yıllardan itibaren yoğun bir çalışma hayatı oldu. 1975'te Hacettepe'nin başkanı oldu. Ancak kulübün önlenemez düşüşüne mani olamadığı için görevden ayrılmak zorında kaldı. 1977'de Yahya Demirel Gençlerbirliği kulüp başkanı oldu. İlhan Cavcav, 37 yıllık başkanlığı süresince 57 antrenör ile çalışırken, bunlardan 36 ismi görevden almış veya anlaşma imzalamamıştır.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ufuk Özerten İlhan Cavcav Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

MALATYALI:

EEHH YETER ARTIK KABAK TADI VERDİ BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU ŞAİBELİ ADAM BAŞKANLIK YAPIYOR. . .

Yanıtla179
ugursuzmobilWeb@haberler.com:

Adam artik bunamiş yapcak bise yok

Yanıtla611
Gümüs:

Dünya senin olsun Sn. Cavcav yürü ancak gidersin

Yanıtla33
Yusuf D.:

Varmıdır acaba bırakmasın diyen biri?

Yanıtla03
coşkun:

İlhan cavcav TÜRK FUTBOLUNDA Kendine has BİR EKOLDUR. . . Kendi bütçesiyle hesabını bilerek Mütevazi bir kulüp nasıl yönetilir HERKESE ÖĞRETMİŞTİR. . Başarılı olmuşmudur. . ?? Bunun cevabını şöyle verebiliriz, Şampiyon olan takımların harcadığı parayı harcasaydı, Bu takımların hepsinden daha başarılı olurdu. .

Yanıtla11
emre karaMobil-ANDROID:

asilsizdir bu baskan baskanligi birakmaz

Yanıtla02
ramazan gurbuz:

hoppalaaaaaaa. bu adam mezarada girsede bırakmaz .

Yanıtla02
tasoMobil-ANDROID:

YALANNN...

Yanıtla20
asutay12:

iyi olur türk futbolu temizlenir

Yanıtla02
SergenMobil-IOS:

Futbolun yüz karası futbolu medyatik yorumlara çevirmekten Zefk alan, kişidir. Yeşil sahalarda sakalı futbolcular görmekden rahatsız olan biri.

Yanıtla01
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title