Haberler

İlk Raund Aslan'ın

Abone Ol

Sarı Kırmızılılar, Fıba Eurocup'ta Ecel Terleri Döktü. Milojevic, Gurovic ve Zizic Devreye Girdi, Cimbom'u Sırtladı. Temsilcimiz, Bu Performansıyla Büyük Bir Avantaj Elde Etti.

Sarı kırmızılılar, FIBA Eurocup’ta ecel terleri döktü. Milojevic, Gurovic ve Zizic devreye girdi, Cimbom’u sırtladı. Temsilcimiz, Karadağ’daki rövanşı kazanır ya da 1 sayı farkla kaybetse dahi gruplara kalacak.

FIBA Eurocup’ta gruplara kalma yolundaki son engel olan KK Buducnost’u evinde ağırlayan Galatasaray Cafe Crown, salondan 85-83 üstün ayrılarak bir adım öne geçti. Çekişmenin her an sürdüğü karşılaşmada Karadağ ekibi önünde zaman zaman sıkıntılı anlar yaşayan Cimbom, yıldız oyuncularının katkısıyla 2. tur ön eleme ilk maçında galibiyete uzandı. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 11 Kasım Salı günü Karadağ’da oynanacak. Temsilcimiz rakibini rövanşta yener ya da 1 sayı farkla mağlup olursa gruplara kalan taraf olacak.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada sarı kırmızılılar, ilk yarıyı 46-40 önde tamamladı

Polat da izledi

Temsilcimiz, çekişmeli geçen 3. periyotta Cemal ve Graves ile sayılar bulurken, 25. dakikaya 60-53 önde girdi. KK Buducnost, Misanovic ve Dasic’in sayılarıyla 7-0’lık bir seri yakaladı ve 27. dakikada skoru 60-60 yaptı. Kalan dakikalarda etkili oynayan Galatasaray Cafe Crown, son periyoda 66-62 galip girdi. Dengede geçen son bölümde Zizic ile 76-76 eşitliği yakalayan Cimbom, maçtan 85-83 galip ayrıldı.

Maçı Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

SALON: Ayhan Şahenk

HAKEMLER: Serfi Shemmesh (İsrail) (**), Spyridon Gontas (Yunanistan) (**), Sergiy Zashchuk (Ukrayna) (**)

GALATASARAY

CAFE CROWN: Cüneyt (***) 4, Graves (***) 10, Milojevic (****) 23, Zizic (***) 14, Gurovic (****) 24, Cemal (***) 8, Hüseyin (*), Strickland (*) 2, Erdem (*)

KK BUDUCNOST: Gordic (***) 18, Nicov (***) 13, Popovic (*) 3, Dasic (***) 23, Maras (**) 8, Misanovic (**) 7, Simonovic (**) 5, Otasevic (*) 4, Bojovic (*) 2

1.PERİYOT: 24-22, á DEVRE: 46-40,

3.PERİYOT: 66-62

á 5 FAUL: 36.56 Zizic (Galatasaray Cafe Crown)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title