Haberler

İlker Meral, Annesinin Öldüğünü Bilmeden Maç Yönetti!

Güncelleme:
Abone Ol

Hakem Meral, kalp rahatsızlığı olan annesi Lütfiye Meral'i kaybetti. Telefonu kapalı olan 43 yaşındaki hakem, acı olaydan habersiz PTT 1. Lig maçında görev yaptı.

Süper Lig hakemi İlker Meral'in acı günü... Kalbinde yaşadığı hastalık yüzünden fenalaşan İlker Meral'in annesi Lütfiye Meral, gece saat 4 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Meral'in cenazesi, yarın Savaştepe Çarşı Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Kız Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ACI HABERİ ALMADAN MAÇ YÖNETTİ

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından PTT 1. Lig'de bugün 14:00'te başlayan Samsunspor-Kayserispor maçına atanan İlker Meral, telefonun kapalı olması sebebiyle acı olaydan haberdar olamadı ve karşılaşmaya çıktı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İlker Meral Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

KamilMobil-IOS:

Trt sabah öğrendiğini buna ragmen maça çıktıgını söyledi maç yayını sıresında hangisi doğru?

Yanıtla29
bjk liMobil-ANDROID:

ts baskani i.haciosmanoglu na soyleselerdi. o ulasirdi.

Yanıtla54
xxMobil-ANDROID:

Gel yıka o zaman x

Yanıtla40
Yücel YILMAZ:

Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun. Lütfiye Abla, Ezel Hocam çok uğraştı O tekleyen kalbini iyileştirmek için. Demek ki buraya kadar'' mış. İlkere ve eşi Hoca Hanıma Allah sabırlıklar dilerim.

Yanıtla01
okanMobil-ANDROID:

olum haberi ve hakeme asilan sahis. sonra turkiye nereye gidiyor oluyor. allah islah etsin.

Yanıtla01
adaletMobil-ANDROID:

Allah gani gani rahmet eylesin.Bugün Samsunda maçı stadda izledim.İlker hoca dürüst ve objektif bir yönetim gösterdi.Ben 14 yıli Kayseri de geçmis şimdi hayatın cilvesi Samsunda evlenmiş ve yaşayan biri olarak hocamızi tebrik ediyor başsağliği diliyorum....

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title