Haberler

İngilizler 3 futbolcumuza hayran kaldı! Hollanda maçındaki oyunlarını öve öve bitiremediler

Güncelleme:
Abone Ol

Hollanda'ya 2-1 mağlup olan A Milli Takım EURO 2024'e veda ederken İngilizler 3 futbolcumuza hayran kaldı. Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu, Hollanda maçındaki performanslarıyla İngiliz basınında geniş yer buldu. Ferdi için "Mücevher gibi bir oyuncu" yorumunda bulunan İngilizler, Arda içinse "Bu çocuk için limit gökyüzü" manşeti attı.

EURO 2024'te Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takım'da Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu'nun performansları İngilizleri büyüledi.

"FERDİ MÜCEVHER GİBİ BİR OYUNCU"

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan inceleme yazısında üç milli oyuncu için şu sözler sarf edildi;

"Ferdi, mücevher gibi bir oyuncu. Doğduğu ülkeye karşı hem hücumda hem de savunmada fırtına gibi bir performans göstererek sol kanadı kendi sahası haline getirdi. Bu formuyla en iyi beş ligden birinde büyük bir kulübe katılacaktır."

"BARIŞ, VAN DIJK'A RAHAT VERMEDİ"

"Barış Alper Yılmaz, Avusturya karşısında kanatta oynadı ama burada orta sahada başladı. Van Dijk veya De Vrij'e bir an bile rahat vermedi. Kaybeden tarafta olduğu için çok şanssızdı."

"ARDA İÇİN LİMİT GÖKYÜZÜ"

"Ne yetenek ama. Arda Güler sağda başladı ama istediği yere sürüklendi. Açılış golünde zayıf ayağıyla harika bir top çıkardı ve ikinci yarıdaki serbest vuruşunda direğe takıldı. Bu çocuk için limit gökyüzü."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Barış Alper Yılmaz Ferdi Kadıoğlu Milli Takım Arda Güler Hollanda Dünya Çocuk Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Suphi Sıcakyüz:

oyuncu değişiklerini ikinci yarı başında yapmalı idi geç kaldı

Yanıtla3161
Ne Demeli:

Kesinlikle....

016
Bandorma:

Ferdiyi Fener tutamaz..Alırlar…

Yanıtla4102
Nuri Aga:

Alsınlar loooo bal yapmayan arı gibi. Mücadele 10 üzerinden 10, gol ve asist üretme 10 üzerinden 3.böyle oyuncu avrupada tutmaz hacılar anca hamle oyuncusu olur.

8411
Bandorma:

Gs Nuri sen yorum yapma :)

750
Bandorma:

Gs Nuri herkesin hayran olduğu Ferdi ve Ardaya verip veriştirmek yorum değildir. Ayrıca Ferdi golcü değil istatistiklerde buna bakılmaz :) Ardadayıda Ferdiyide kıskanıyorsun bence…

442
Nuri Aga:

Bandırma bandorma, yalan mı bak bakalım istatistiklere fenerdeki

287
SadeceGerçekler:

Nuri kıskançlıktan gözün kararmış.. Bırak şu fanatizmi artık! Usandırdın..Yeter!!Ya adil ol, ya da görüntü kirliliği yapma...

227
Nilay Durmaz:

Yahu Nuri savunma da oynayan bir adamı gol ve asist ile değerlendirmek nedir. İyi savunma yapıyor mu pozisyon alıyor mu ileriye top taşıyor mu topu kazanıyor mu kazanınca arkadaşlarına aktarabiliyor mu takım oyununa yatkın mi mücadelesi sürati iyi mi önünde oynayan oyunculara destek oluyor mu bunlara bakılır. Ve gerçekten fazlasını yaptı. Top ayağına yakışıyor gayet akıllı oynuyor. Tüm dünya hayran kalmış sen git istatistiklere bak gol atmış mi :)

111
Hasan Turk:

Ovulmeye bayiliyoruz.bizene arkadas ingilizlerden.

Yanıtla823
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title