Haberler

İsmail Yüksek'ten derbi öncesi savaş çıkartacak sözler: Lig şaibeli, şampiyonluğu hak etmediler

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin orta sahası İsmail Yüksek, Galatasaray derbisinden önce çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İsmail, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili "Lig şaibeli, şampiyonluğu hak etmediler" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Galatasaray derbisi öncesinde Süper Lig ve Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili konuştu.

"LİG ŞAİBELERLE DOLU"

Yayıncı kuruluşa konuşan İsmail, "Bu lig bu sene birçok şaibeyle doluydu. Bu şampiyonluğun hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum." dedi.

İsmail Yüksek'ten derbi öncesi ezeli rakibi çıldırtacak sözler: Lig şaibeli, şampiyonluğu hak etmediler

"HEDEFİMİZ KUPA"

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarları mutlu etmek istediklerini söyleyen İsmail, "Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok! Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Sonrasında Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze mutlu etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Yüksek Galatasaray Fenerbahçe Sözler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Amokachi:

İçeride Galatasaray' dan 3 tane yerken de şaibe var mıydı?

Yanıtla39
ali tartan:

Sen, sen derken Fenerbahçe’den bahsediyorum sence Fenerbahçe hakettiği yerde mi acaba ilk beş bile olmamalı yeriniz bana göre şaibeden bahsediyorsun birde

Yanıtla47
Erkan Çaçen:

Yazık zavallı fener aslında aynı chp zihniyeti sorarlar onca penaltı kazandınız bir izleyin eğer siz şampiyon olsaydiniz inanın hiç ama hiç haketmediginiz şampiyonluk olurdu gs veya bjk olduğunda haktır ama fener olsaydı ki mucize burda dahi olması haksızlık olurdu ucuz konuşmalar yapmayın yazık.

Yanıtla44
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title