Haberler

İsmail Yüksek ve Barış Alper Yılmaz'ın pozunu gören herkes aynı yorumu yapıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig devleri Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek ile Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın beraber verdikleri poz futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü. Birbirlerine sarılarak poz veren milli yıldızlarımıza "İşte bu", "Ezeli rekabet ebedi dostluk", "Maşallah size" şeklinde yorumlar geldi.

UEFA Uluslar Ligi'nde 6 Eylül Cuma günü deplasmanda Galler, 9 Eylül Pazartesi günü ise İzmir'de İzlanda ile karşılaşacak olan A Millî Takımımız, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı.

BİZİM ÇOCUKLARDAN ÖRNEK HAREKET

Burada Fenerbahçeli İsmail Yüksek ve Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın birbirlerine sarılarak verdiği poz futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü ve "ezeli rekabet, ebedi bir dostluk" sözünü akıllara getirdi.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Yüksek ile Yılmaz'ın beraber verdikleri poz futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü. Birbirlerine sarılarak poz veren milli yıldızlarımıza, "İşte bu", "Ebedi dostluk ezeli rekabet", "Maşallah size" şeklinde yorumlar geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Barış Alper Yılmaz Barış Alper Yılmaz İsmail Yüksek İsmail Yüksek Galatasaray Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Ergun Sen:

İsmail i GS de görmek isteriz

Yanıtla7326
Doğru Söz:

FB isterse bütün GS li futbolcuları parasını verir alır, GS nin ise İsmail i bile almaya gücü yetmez...

52
MUSTAFA ALİ_5635:

GÖRÜRSÜN......

00
Serra:

Iste bizim cocuklar iste iki kulubümüzün yildizlarindan tüm ülkeye örnek olacak hareket. Bize de bu yakisir zaten. Hakikaten de MasALLAH size. Sadece birlikte olanlar basariya kosarlar. Ayni bizim cocuklar gibi. Hangi takimi tutarsak tutalim Ismail ve Baris her daim ayri bir yerde olacak (diger Cocuklarimiz gibi)

Yanıtla958
Alpingo Bey:

Edebi dostluk ne ya

Yanıtla3327
Serra:

Ebedi iste anla ;)

111
emrah okatan:

edebi değil ebedi

27
Bulent Sahiner:

Mert Hakan la cekinmesinde ??

Yanıtla1717
MUSTAFA ALİ_5635:

PATOLOJİK VAKA BAŞKAN BUNU BEĞENMEDİ...

Yanıtla33
Hüseyin Kayar:

Futbolcu profesyonel olmalı taraftar gibi düşünmemeli yarının ne getireceği belli olmaz. Ben küçükken de bu takımı tutuyordum konularına hiç girmemeli . Giydiği formanın hakkını vermesi yeterlidir

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title