Haberler

İstekleri bıktırdı! Samsunspor, Mohamed Ihattaren'in transferden vazgeçti

Güncelleme:
Abone Ol

Samsunspor, Mohamed Ihattaren'in kabul edilemez isteklerde bulunarak sözleşme şartlarını değiştirmeye çalışması nedeniyle transferden vazgeçildiğini duyurdu. İmza için şehre gelen Ihattaren'in, önceden anlaşılan şartları değiştirmek istemesi üzerine kulüp, transfer sürecini sonlandırdı. Samsunspor, konuyla ilgili kulüp sitesinden bir açıklama yaparak durumu kamuoyuna duyurdu.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, Juventus'tan ayrılan ve imza için şehre gelen Muhammed Ihattaren'in transferinden vazgeçildiğini duyurdu.

TRANSFERİ İPTAL OLDU

Karadeniz ekibi, yaptığı açıklamada, Ihattaren'in önceden anlaşma sağlanan şartları değiştirmek istediğini ve bu nedenle transferden vazgeçildiğini açıkladı.

İşte Samsunspor'un kulüp sitesinden yaptığı açıklama;

"Kulübümüz geçtiğimiz günlerde, kontrat şartlarında mutabık kalınan futbolcu Ihattaren'i sağlık kontrollerinden geçmesi ve sözleşme imzalaması için Samsun'a davet etmiş ve ardından Futbolcu şehrimize gelmişti.

Kulübümüz, önceden mutabık kalınan şartları değiştirmeye çalışan ve kabul edilemez isteklerde bulunan futbolcunun transferinden vazgeçmiştir.

Söz konusu durumu kamuoyunun dikkatine sunarız."

İstekleri bıktırdı! Samsunspor, Mohamed Ihattaren'in transferden vazgeçti

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Samsunspor Sözleşme Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

o zen:

Keşkene bide döveydiniz ha

Yanıtla751
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title