Haberler

İzleyenler gözlerine inanamıyor! Tenis tarihi böyle vuruş görmedi

Güncelleme:
Abone Ol

Montreal ATP Turnuvası'nda Alexander Bublik, rakibi Ben Shelton'a karşı ilginç bir hamle yaparak raketini yere atıp topa karşılık verdi. Ancak bu hamle kurallara aykırı olduğu için sayı olarak kabul edilmedi. Maç, Shelton'ın 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Bublik'in bu hareketi sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

Montreal ATP turnuvasında Alexander Bublik, Ben Shelton'a karşı oynadığı maçta raketini yere atarak topa karşılık verdi. Top karşı sahaya geçse de sayı olarak kabul edilmedi ve maç Shelton'ın galibiyetiyle sona erdi.

AKIL DOLU HAMLE GEÇERLİLİK KAZANMADI

Top, raketin üzerine düşerek karşı sahaya geçti, ancak bu hamle kurallara aykırı olduğu için sayı olarak kabul edilmedi.

KARŞILAŞMAYI SHELTON KAZANDI

Maç, Amerikalı oyuncu Shelton'ın galibiyetiyle sona erdi. Olayın ardından her iki oyuncu da filede gülerek bu anı paylaştı. Maçın ardından bu hareket, sosyal medyada gündem oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Tenis Tenis Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

1gerceklerinsesi:

Şov. Bence bilinçli ve kurgu

Yanıtla371
Kul senol:

Kardeşim geçiş garantili yolcu garantili döviz garantili işler yaparak ülkenin geleceğini ipotek ettirmeyin 5 yık sonra yapılmadan olur şuan ekonomik krizde yeni doğan bebek 30 yılı boclu bu iy bir fikir değil

Yanıtla119
a o:

hatlar karıştı sanırım

00
Enver Soran:

Ha?

00
uLuBeY null:

Tenis mükemmel bir spor. İzlemek resmen terapi. İzleyeci kesimi sessiz, bilinçli, saygılı. Oyuncular keza birbirine her daim saygılı ve espirili.

Yanıtla113
Mustafa Tukat:

Sporun güzel yanları… ??

Yanıtla014
Emrah Emir:

kendi kuralını yazmış resmen

Yanıtla010
SELÇUK GÜNDOĞDU:

BEN Bİ ALMAN FİLMİ SEYRETTİM,TENİSÇİ BAHÇEDE BİR VURUYORDU YEMİN EDERİM SİZ ÖYLE BİR CURUŞ GÖRMEMİŞSİNİZDİR

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title