Haberler

İzmir'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Arkasspor'un Rus ekibi Belogorie ile İzmir'de oynayacağı Voleybol Şampiyonlar Ligi maçı, politik sebepler nedeniyle iptal edildi.

Arkasspor'un CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın İzmir'de Rus ekibi Belogorie ile oynaması gereken maç iptal edildi.

RUSYA TÜRKİYE'YE GİTMELERİNİ YASAKLAMIŞTI

Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizin ardından, Rusya Voleybol Federasyonu Arkasspor'a İzmir'de konuk olması gereken Belogorie'nin Türkiye'ye gelmesini yasaklamıştı. CEV ise bugün karşılaşmanın oynanmayacağını açıkladı. Belogorie Takımının güvenlik endişesi nedeniyle gelmediklerini bildirdi öğrenildi.

"BİLGİ VERİLMEDİ"

Arkasspor'un hükmen galibiyetinin söz konusu olmadığını açıklayan yetkililer, maçın ertelenip ertelenmeyeceği konusunda da bir bilgi verilmediğini dile getirdi.

OTOBÜS BOŞ DÖNMÜŞTÜ

Normal şartlarda maçın İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda yarın saat 19.00'da başlaması gerekiyordu. Arkasspor'un dün saat 19.00'da İzmir'e gelmesi gereken Rus rakipleri için havaalanına gönderdiği otobüs de ekip gelmediği için boş olarak geri dönmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Rusya Federasyonu İzmir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Türkiyem:

Çok ta tın gelmezse gelmesinler.

Yanıtla224
FIRTINA:

Öyle şey mi olur bence gelmeyen o takım men edilmeli turnuvadan. . .

Yanıtla120
kaya:

geelmessen gelme be ne korkak adamlar bunlar

Yanıtla416
Kemal:

Hükmen malup olmuş olmaları lazım.

Yanıtla316
efsane:

BU KADAR KORKACANIZI İLSEYDİK BİZ SİZE GİDERDİK

Yanıtla415
sunni muslim:

hhhaaaahhhaa agzina salik

25
atakan:

RUSYA HAVA CİVA KOMUTANI DEMİŞ. . . HESABI SORULACAK. KAŞINIYOLAR İYİCE. BUNLAR TÜRKLERDEN NEFRET EDİYO. OLAY BU. BU OLAY TURNUSOL ETKİSİ YAPTI.

Yanıtla314
TERORiST VE YANDASI KANSER OLSUN:

Vatan hainleri kanser olsun surum surum surunsun insallah Amin

Yanıtla611
yilmut:

adamlar başında bir karar aldılar ve dönmediler. . . . biz hiç bir karar alamadık. . . haklıysak haklıyız diyemedik. . . suçlutsak suçluyuzda diyemedik. . . iki arada bir derede sözlerle olayı devam ettiriyoruz. . . FRANSA DA PUTİN İLE KONUŞMAK DAHA DOĞRUSU KONUŞABİLMEK İÇİN ÜCRA BİR ODADA BEKLİYORUZ. . . olacak gibi değil. . . haklıysak niye taviz verelim ki. . . evet PUTİN rte nin kirli çamaşırlarını ortaya dökecekmiş. . . döksün. . RTE NİN NE GİBİ KİRLİ ÇAMAŞIRI OLABİLİR Kİ. . . ??????!!!!!!!! YALAN İFTİRA. . . . . !!!!!

Yanıtla411
''BİLİM ADAMI'''':

''''DÜNYA GÜNDEMİNDE HİÇ KİMSE:''''TAHİR ELÇİNİN BARIŞI İSTEDİĞİ GİBİ MÜCADELE ETMEMİŞTİR!''''

Yanıtla113
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title