Haberler

Rus Ekibi Kuban'ı Şaşırtan Olağanüstü Koruma

Güncelleme:
Abone Ol

Euroleagu'de Pınar Karşıyaka maçı için İzmir'e gelen Lokomotiv Kubanlı oyuncular, kendileri için alınan olağanüstü güvenlik önlemleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Turkısh Airlines Euroleagu C Grubu'ndaki 9'uncu maçında bugün Karşıyaka Arena'da saat 19.00'da Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban, dün akşam İzmir'e olağanüstü güvenlik önlemleri arasında geldi.

OLAĞANÜSTÜ KORUMA

Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinden sonra başlayan kriz sürecinde, Rusya'nın charter uçuşları yasaklaması yüzünden özel uçuşunu iptal edip, İstanbul üzerinden THY'nin tarifeli uçağı ile İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na gelen Kuban'ı VIP çıkışından itibaren 3 otobüs dolusu çevik kuvvet polisinin yanı sıra Yunus olarak bilinen motosikletli polis ekipleri ile çok sayıda sivil polis aracı yakın korumaya aldı.



RUSLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Dikkat çekmemek için her zaman olduğunun aksine takım eşofmanlarının yerine farklı renkli eşofmanlar ve sivil kıyafetler giydikleri gözlenen Lokomotiv Kuban'ın oyuncuları alınan önlemler karşısında şaşkına dönerken, ABD'li basketbolcular polis ekiplerini ve medya mensuplarını cep telefonu kamerasıyla görüntülemekten kendilerini alamadılar.


TRAFİK IŞIKLARINDA DURMADI

Bu arada polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle Rus kafilesini taşıyan otobüsün havaalanı ile otel arasındaki güzergahta trafik ışıklarında durmasına izin vermedi. Polislerin yarın sabah yapılacak ter antrenmanı ve akşam oynanacak maçta da olağanüstü önrlemlerini sürdüreceği bildirildi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Pınar Karşıyaka Lokomotiv Kuban İzmir Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Kilis Mobil-IOS:

Kurtlere gelince saldiriyorsunuz ruslara gelince kedi oliyorsunuz cimki ruslar zizi bitiricekler

Yanıtla4810
Atom karınca:

Siz rusları dayayın sırtınızı bakalım eskiden lpg ye dayıyordunz

115
...:

Ylan mal sen git biraz tarih oku zira çok cahil kalmışsın Türk kuzu olmaz adamı kuzu eder.

013
can:

yav he he delıye he dıyıp gecmek lazım anlıcak kafa nerdee

07
TR:

hayvana bu kadar değer verilen tek ülke

Yanıtla912
KSK:

BÜYÜK DEVLET OLMAK BÖYLE BİRŞEY İŞTE. BAZEN BÜYÜK BİR DEVLET OLDUGUNU COK BASİT UFAK BİR HAREKETİN BİLE BELLİ EDER. BÜYÜK DEVLET OLMAK SADECE TOPUN TÜFEĞİN ASKERİN TOPRAĞININ BÜYÜKLÜĞÜYLE OLMUYOR. AYNI ŞEKİLDE BİZİM HERHANGİ BİR TAKIMIMIZ RUSYAYA GİTSE BIRAKIN KORUMAYI MILLETIN SALDIRMASINA GOZ YUMAR POLISLERI

Yanıtla118
AliMobil-IOS:

gözünüz insanlık görsün adiler

Yanıtla019
aga:

vallahı reklamlarınız bıktırdı 7 dakıka reklammı olur ayıp yahu

Yanıtla018
adıyaman:

ancak orada polisler vatandaşlarımızı alıkoyur veya ülmekemize geri gönderiyor. . . farkımız olsun onlar insan olamaz ruslar abi ucuz insalar. . . ne mutluki wallahi türk olduğuma

Yanıtla115
gayserili:

Onlar bizi sinirda bekletiyor, onurumuzla oynuyor. Biz onlari canla basla koruyoruz. . .

Yanıtla015
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title