Haberler

Jorge Jesus'dan Suudi Arabistan'a övgüler: Avrupa'dan daha güvenli

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'in başına geçen ve şampiyon yapan Jorge Jesus, Suudi Arabistan'ı övdü. Jesus, "Suudi Arabistan, hukukun ve güvenliğin olduğu harika bir ülke! Oysa Avrupa'da herhangi bir insanın kendini güvende hissettiği ülke yok" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'yi de çalıştıran fakat şampiyon yapamayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Hilal'in başına geçmişti. Al Hilal'le şampiyonluk yaşayan Jesus, Suudi Arabistan'a övgüler yağdırdı.

"ARABİSTAN, AVRUPA'DAN GÜVENLİ"

Arabistan'a övgüler yağdıran Jesus, "Suudi Arabistan, hukukun ve güvenliğin olduğu harika bir ülke! Oysa Avrupa'da herhangi bir insanın kendini güvende hissettiği ülke yok. Suudi Arabistan önümüzdeki 10 yıl içinde sadece futbolun değil, birçok organizasyonun da merkezi olacak. Suudi Arabistan'dan çok daha fazla bahsedilecek" dedi.

Açıklamalarına devam eden Jesus, "Kulüp için en büyük hedef, AFC Şampiyonlar Ligi ve bir sonraki Kulüpler Dünya Kupası. Benim için en büyük zorluk da bunları kazanmak olacak. Suudi Arabistan'da sadece develer ve çöller olduğundan bahsediyorlar. Ama bu doğru değil; burası harika bir ülke ve Riyad da harika bir şehir. Burada her şey mevcut ve diğerlerinden çok daha iyi" dedi.

Haberler.com / Salih Söğüt - Spor

Suudi Arabistan Suudi Arabistan Jorge Jesus Jorge Jesus Fenerbahçe Al Hilal Futbol Dünya Spor Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

uemit delibas:

haksizmi adam ?? seriat var seriat .. adamlar dükkan kapatmaz hep acik birakir ne hirsizlik var ne dolandirma ... dogruya dogru .. yani türkiye hakkinda demedi diye kirilmaya gerek yok .. laikligin vs. seriat kiyaslamasi yapmis

Yanıtla169
Alina Lopez:

Avrupa'yı bilmem de Türkiye'den daha güvenli olduğu kesin. Sokaklar ve makamlar hırlı hırsız kaynıyor.

Yanıtla114
İdris Durmaz:

O kadar parayı bana verseler bende aynı şeyleri hatta daha fazlasını söylerdim.

Yanıtla18
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title