Haberler

Jose Mourinho'dan Fred açıklaması: Lille maçında bizimle olmayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano ile oynanan rövanş karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Fred'in son durumuyla ilgili bilgi verdi. Mourinho, "Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bilmiyorum ama tahminimce önümüzdeki tur olmayacak" açıklamasını yaptı. Brezilyalı yıldız, karşılaşmanın 31. dakikasında yerini İsmail Yüksek'e bırakmıştı.

Uefa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımını 2 maçta 4-3 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ederek adını bir tura yazdıran Fenerbahçe'ye Kadıköy'deki rövanş karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Fred'den kötü haber verdi. Brezilyalı yıldızın son durumunu teknik direktör Jose Mourinho açıkladı.

SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred mücadelenin ilk yarısında sakatlandı. Oyuna devam edemeyen tecrübeli oyuncunun yerine İsmail Yüksek 31. dakikada oyuna girdi. Yıldız isim, yerini İsmail'e bırakırken büyük üzüntü yaşadı.

Jose Mourinho'dan Fred açıklaması: Lille maçında bizimle olmayacak

"LİLLE MAÇINDA OLMAYACAK"

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho maça devam edemeyen Fred'in sakatlık durumu hakkında "Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bilmiyorum ama tahminimce önümüzdeki tur olmayacak" açıklamasını yaptı.

Jose Mourinho'dan Fred açıklaması: Lille maçında bizimle olmayacak

LİLLE MAÇLARI NE ZAMAN?

İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemeyi başaran Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi İsmail Yüksek Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Lille OSC Lugano Lugano Futbol Lille Lille Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Sinan Bulduk:

Lille dağıtır bu defansı zaten..

Yanıtla43
Netherill:

sinancım lile karşısında krunic oynamayacak bunu göz önünde bulundur :)

23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title