Haberler

Jose Mourinho'dan Lille eşleşmesi için olay sözler: Fenerbahçe onlar için kolay bir kura değil

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Lugano'yu 2-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atladıkları maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lille eşleşmesini değerlendiren Mourinho, "Yarın 2 saatliğine havuz başında dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. Türk takımlarının biraz kura şansının olması gerekiyor, bu turda bizim için bu geçerli olmadı. Ancak Lille için de şanslı bir kura olmadı. Fenerbahçe onlar için kolay bir kura değil" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında 2-1 kazanarak tur atladıkları Lugano karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Müsabakayı değerlendiren Mourinho, bir üst turdaki rakipleri Lille'i de değerlendirdi.

Portekizli teknik adamın açıklamaları şu şekilde;

"BU ŞARTLARDA ÇALIŞMAK ZOR"

"Aslında bu dönemde her şey önemli. Mükemmel senaryo, bütün oyuncuların ilk günden bizimle olması olurdu. Bu şartlar altında çalışmak zor. Oyuncuların hepsi farklı durumda oluyor. Benim yapabileceğim tek şey, onları tebrik etmek.

"ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUM"

Ferdi, sadece 5-6 idman yaptı ama 80 dakika oynadı. Maçın zor olacağını biliyordum, dün hayatta kalmalıyız demiştim. Rakibimiz iyi bir takım bize zorluk yaşattılar. Sakin kaldık. 1-1'den sonra her şey bizim elimizdeydi, zorluk yaşamadık. Turu geçtik ve hayatta kalmayı başardık.

"ÇEKİŞMELİ BİR KADRO İSTİYORUM"

Dün basın toplantısında söyledim, ben dar ama çekişmeli bir kadro istiyorum. Eğer kupalar için savaşmak istiyorsak takımın üst düzey olması lazım. Elimizde pek çok çözüm olmalı.

Jose Mourinho'dan Lille eşleşmesi için olay sözler: Hiçbir şey çalışmadık

"DAHA MUTLU OLAMAZDIM"

Bir oyuncunun her maç oynaması imkansız. Şu anda da elimde 3 tane üst düzey forvet oyuncusu var. Güçlü oyuncular. Elimde olan forvetlerden daha mutlu olamazdım. Çift forvet oynamamız da mümkün olabilir. Vaktimiz olduğunda da bunu da deneyeceğiz.

"LILLE ZOR BİR KURA ÇEKTİ"

Hiçbir şey çalışmadık. Tabii ki onları geçen yıldan tanıyorum. Tek odağımız Lugano'ydu. Adım adım bakmamız gerekiyor. Şu andan itibaren Lille'i konuşabiliriz. Yarından itibaren Lille'i çalışmamız gerekiyor. Yarın 2 saatliğine havuz başında dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. Türk takımlarının Alman, Fransız gibi takımlara karşı zorlanmalarını anlıyorum. Türk takımlarının biraz kura şansının olması gerekiyor, bu turda bizim için bu geçerli olmadı. Ancak Lille için de şanslı bir kura olmadı. Fenerbahçe onlar için kolay bir kura değil.

Jose Mourinho'dan Lille eşleşmesi için olay sözler: Hiçbir şey çalışmadık

"İKİNCİ YARIDA GÜÇLÜYDÜK"

Atmosfer gerçekten harikaydı. İlk yarıda çok iyi değildik ve bu anlarda büyük destek beklemezsiniz ama taraftarımız bizi destekledi. Sadece 1-2 anda belli bir oyuncuya bazı tepkiler vardı. Bu tarz tepkiler olduğu zaman bu tepkileri hepimize yapılmış gibi hissediyoruz. Biz bir takımız. Taraftara saygı duyuyorum, bu futbolun bir parçası. Onlardan bir şey isteme şansım varsa herkese destek olmalarını istiyorum. Bugün harika bir atmosfer vardı, zemin iyileşmişti. Kısa süre önce zemin çok iyi değildi. Maç zor geçti ve Fred'i de çıkarmak zorunda kaldık. Uzatmalara gitme imkanı olan bir maçta oyuncu değişikliklerinizi erken kullanmak istemezsiniz. İkinci yarıda güçlüydük. 1-1'den sonra rakip bir şey yapamadı. Yedekten giren oyuncularımız iyi katkı verdiler. Dün basın toplantısında 'Hayatta kalmalıyız' demiştim ve bunu başardık. Şimdi önümüzdeki maça odaklanmalıyız.

"KAZANMAK DEĞİL, TUR İSTİYORUM"

Her maçı kazanmak istemiyorum, tur atlamak istiyorum. Maç 1-1 bitseydi de mutlu olurdum. Benim sayemde değil, oyuncularım ve taraftarlarımız sayesinde kazandık. İyi bir takıma karşı oynadık ve bazı dinamikleri değiştirdiler bize karşı. Onlara Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum.

"RAKİBİN HAKKINI VERMELİYİZ"

Livakovic bugün maçın 2-0'a gelmesini engelledi. Bugünkü galibiyette anahtar oyunculardan biriydi. Krunic takımın en kötü olduğu dönemde sahadaydı. Devrede bir oyuncu ve taktiksel değişiklik yaptık. Krunic'in performansını bireysel olarak değerlendirmem çünkü ilk yarıda takım olarak kötüydük. Lugano ise çok iyi bir ilk yarı oynadı. Bu durumlarda rakibin hakkını vermeniz gerekir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Lille OSC Lugano Lugano Futbol Sözler Lille Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

mustafa demir:

hocam sen bari yapma şimdiye kadar hangi yıl ön elemeyi geçip de şampiyonlar ligine kaldık? hiçbir yıl tabi ki hiç bir Türk takımı yapamadı . ağır favori Lille. yensek bile play off da daha zor takıma eleniriz . hedef Avrupa ligi veya konferans olmalı

Yanıtla5520
Sinan Meydan:

Çok geri gitme .Geçen sene cincon nasıl katıldı şampiyonlar ligine diye bir yaz google ‘a. Yani boş boş yazma

3939
İbrahim Demirel:

Benim hatırladığım kadarıyla son yıllarda Fransız takımlarının bizim takımlara karşı öyle ezici bir üstünlüğü olmadı. Fenerbahçe lille takımını eleyebilir lakin bu oyunla zor.

224
mustafa demir:

Sinan kardea biraz arastir GS şampiyonlar yolundan geliyor fener lig yolu onlara kolay takım gelecek bize zor

89
Nilay Durmaz:

Biri buna 3 büyüklerin herhangi birinin Lille den daha iyi bir takım daha büyük bir kulüp olduğunu söylesin lütfen. Lille Türkiye de ilk 5 e oynayacak bir kulüp Mourinho. Psg yi at dışarı Fransa ligi çiftlik ligi. Sen geldiğin kulübün büyüklüğünün farkında değilsen yazık sana.

Yanıtla1037
Letgohesap null:

nilay abla sen ne okuyon nerenden okuyon? adam fener kolay lokma değildir demek istemiş sen ne anlatıyon

615
muhammet akyıldız:

Sen ve senin gibiler öyle zannettiği için türk futbolu bu durumda zaten. Bak bakalım avrupada lille kaçıncı sırada, devletin her türlü imkanından yararlanıp gerekli cezaları alamayan, ülkemizde bu 4 büyütülmüşlerin kayrılan takımları avrupada kaçıncı sırada. Senin dediğin gibi Üllkemizin büyüklüğüne baktığımızda bu takımlar kayrılmamış olsa, ya diğer takımlarımız ya da bu takımlarımızın en az 1 er tane şampiyonlar ligi kupası olması lazımdı şimdiye kadar...

13
Mehmet Mutlu:

morunyo yapar adam gibi adam

Yanıtla2123
Erkan Arslan:

Bu Adam Bes Belli Depresyonda Rahatssiz Mac Sirasinda Kamera Nezamanki Kendini Gösterse Durgun Bos Bos Bakiyo Bazen Ayaga Kalkiyo Etrafina Tuhafca Bakip Sessizce Geri Yerine Dönüyo Yane Kisaca Fenev Denizde Kaptani Olmayan Bir Gemi Gibi Zamanla Yine Seneye Mayis Ayinda Cullup Culuuup Kaybolacak ASLAN GS BES YILDIZINI TAKACAK Jose Tazminati Firrildaktan Kapacak Eski Sagligina Kavusunca Arabistan Ligine Jesusa Kacak Olay Bu

Yanıtla1210
Yilmaz Haydar:

ya adam hasta her yönuyle dökuk

Yanıtla87
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title