Haberler

Jose Mourinho'dan Pep Guardiola'ya olay gönderme

Güncelleme:
Abone Ol

İspanyol basınından Marca'ya konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Pep Guardiola'yı hedef alan Mourinho, "Başarılı antrenörlerin daha küçük işleri üstlenmesi sık rastlanan bir durum değil. Everton'daki Carlo Ancelotti hariç. Carlo'nun ve benim jenerasyonum sona erdiğinde, bu kadar uzun süre başarılı olabilecek benzer kariyerler olacağından şüpheliyim" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanyol basınından Marca'ya konuştu. Kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, yıllarca rekabet halinde olduğu Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya çarpıcı bir göndermede bulundu.

PEP GUARDIOLA'YA BOMBA GÖNDERME

Fenerbahçe tercihi hakkında gelen "Roma ve Fenerbahçe, kariyerinizden beklenecek kulüpler değil" yorumuna cevap veren Jose Mourinho, "Başarılı antrenörlerin daha küçük işleri üstlenmesi sık rastlanan bir durum değil. Everton'daki Carlo Ancelotti hariç. Carlo'nun ve benim jenerasyonum sona erdiğinde, bu kadar uzun süre başarılı olabilecek benzer kariyerler olacağından şüpheliyim" sözlerini sarf etti. Mourinho'nun bu sözleri Guardiola'ya gönderme yaptığı şeklinde algılandı.

"YENİ ANTRENÖRLER GÖREVDE KALAMIYOR"

Daha sonra genç teknik direktörler hakkında konuşan Mourinho, "Bugünlerde iyi antrenörler zirveye daha çabuk ulaşıyor ve aynı hızla yerlerine yenileri geliyor" ifadelerini kullandı.

CARLO ANCELOTTI'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Son olarak Carlo Ancelotti'nin performansını öven tecrübeli çalıştırıcı, "O ilk uluslararası şampiyonluğunu 2003'te, sonuncusunu ise 2024'te kazandı. Ben ise ilk şampiyonluğumu 2004'te, sonuncusunu ise 2022'de kazandım. Bir Real taraftarı olarak umarım uzun süre orada kalır" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester City FC Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Pep Guardiola Pep Guardiola Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Marca Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Vll. Murat:

Lan adam bizim için küçük işler dedi ya

Yanıtla341
Sinan Bulduk:

Filenin tırtıklarını paspas ediyorlar , kaçırmayın :d

Yanıtla710
Ahmet Güney:

BÜYÜK fener CUMHURİYETİ ALINMASIN SONRA KÜÇÜK İŞLERE:)

Yanıtla113
Yorumcu Davut :

oha adam başındaki takımı küçümsedi ya la

Yanıtla113
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title