Haberler

Jose Mourinho'dan zemin eleştirisi: Şampiyonlar Ligi seviyesinde kabul edilemez

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandıkları Lugano maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın oynandığı Stockhorn Arena'nın zeminini sert sözlerle eleştiren Portekizli teknik adam, "Sentetik bir sahada oynamak zordu, adapte olması zordu. Futbolcular top sürmekte zorlandı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir zeminde oynamak kabul edilemez" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında konuk olduğu İsviçre temsilcisi Lugano'yu 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 4-3 yendi. Sarı-lacivertlilerde teknik direktörü Jose Mourinho, galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, maçın oynandığı Stockhorn Arena'nın zeminini sert sözlerle eleştirdi.

"BU ZEMİN KABUL EDİLEMEZ"

Maçtan önce mazeret sunmak istemediklerini belirten Mourinho, "Sentetik bir sahada oynamak zordu, adapte olması zordu. Futbolcular top sürmekte zorlandı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir zeminde oynamak kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

"KAMPA YETİŞEMEYEN OYUNCULARIMIZ VARDI"

Portekizli teknik adam, konuşmasının devamında "Kulübün çıkardığı işten mutluyum. Buraya gelirken kimseden bir söz istemedim, sadece en iyisini yapmak istedim. Kulüp de bana bunu sundu. Kampa yetişemeyen oyuncularımız vardı. Başkanımıza, yönetimimize ve sportif direktörümüze emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Lugano Lugano Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

İbrahim Demirel:

İsviçre gibi kendini her alanda geliştirmiş bir devletin bu konuda sınıfta kalması beni şaşırttı. Şampiyonlar ligi seviyesinde bu kabul edilemez.

Yanıtla18108
Ömer Can:

tarlaya attığı tohumun meyvesi

42
Sinan Bulduk:

Tabii sen genelde şampiyonlar ligine grup maçlarından başladığın için , 2. Eleme turu biraz tuhaf geldi sana :D

Yanıtla753
Serkan Kaplan:

Bir Galatasaray'lı olarak Fb yi tebrik ediyorum. Ülke puanımız için her Türk takımını Avrupada desteklemeliyiz. İçerde birbirimizi yeriz o ayrı. Ülkemizde Şampiyon bile eleme oynamak zorunda. Bırakalım birbirimizi yemeyi.

Yanıtla140
Karaşal:

Yine de gruplara kalmasın iqneler.

52
Erkan Unal:

Tazminatı hazir mi ?

Yanıtla1912
Sinan Bulduk:

Lugano’nun şampiyonlar ligine katılma ihtimali olmadığı için olabilir mi ? Eleme maçı olduğu için olabilir mi ? Basel’in sahası böyle midir mesela ? Lugano şampiyonlar ligine kalsa bu sahada maç oynayabilir mi ?

Yanıtla139
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title