Haberler

Jose Mourinho Fenerbahçe'den ayrılabilir

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için ayrılık ihtimali doğdu. İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın yeni sahibi olmaya hazırlanan Amerikalı iş insanı Dan Friedkin, Portekizli teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Mourinho, İngiliz ekibinin teknik direktörlük koltuğu için güçlü adaylar arasında.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun sarı-lacivertli takımdan ayrılacağına dair İngiltere'den sürpriz bir iddia geldi.

EVERTON'IN YENİ SAHİBİ İSTİYOR

Football Insider'da yer alan habere göre; Amerikalı iş insanı Dan Friedkin'in, kulübün yüzde 94'lük hissetini satın almak için kulübün mevcut sahibi Farhad Moshiri ile anlaşma sağladığı ve bu gelişmenin ardından Portekizli teknik adamın, Sean Dyche'nin yerine Everton için teknik direktör adaylarından biri olduğu öne sürüldü.

MOURINHO GÜÇLÜ ADAYLARDAN BİRİ

Everton'da kulübün devralma işleminin ardından Dyche'nin yerine teknik direktör değişikliğinin beklendiği kaydedildi. Football Insider'a konuşan kaynaklara göre, Everton'da Jose Mourinho da güçlü adaylar arasında yer alıyor. Sky'da yer alan haberde ise Everton için Graham Potter'ın da adı geçtiği ancak İngiliz ekibinin taraftarlarının Potter ismine sıcak bakmadığı belirtildi.

EVERTON'IN PERFORMANSI

Everton, 6 haftası geride kalan İngiltere Premier Lig'de 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. İngiliz ekibi, bu sonuçların ardından topladığı 4 puanla 16. sırada yer alıyor. Bu süreçte rakip fileleri 7 kez havalandıran Everton, kalesinde ise 15 gol gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Dan Friedkin Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Kimesterseni:

valla gitsin ya , fenere bir katki saglayacak sinyalleri vermiyor, takima sihirli dokunus yapamadi

Yanıtla1288
Tandogan Dogan:

hemen gitsin...daha ligimiz yeni basladi

Yanıtla958
Yilmaz Haydar:

Morio gidebilir doğru bence gitse daha iyi fener hiç faydası olmaz

Yanıtla652
Seko:

Vallahi darılırız bi GALATASARAY şampiyonluğu görmeden ayrılırsa olmaz

Yanıtla2525
Selim AYDOĞAN:

Sizin gibi Okyanus ötesi güçlü bir hocamız yok bizim Şampiyonluk zor bize

13
MÜCAHİD:

bu gereksiz futbola yatırılan trilyonlarla ne okullar , camiler, aşevleri, çocular için spor tesisleri yapılırdı, hepsi boşa giden milli servet, mourinyo git biraz da evertonu tırtıkla

Yanıtla940
mustan guless:

Mourinho Fenerbahçeye fazla geldi bence bize İsmail Kartal gibi bir adam yeter bana kalsa İsmail Kartal da istemezdim ama Morio gerçekten Türkiye Süper Ligi’nin üzerinde bir teknik direktördür mali açıdan bizim onun istediği gibi bir oyuncu profili oluşturmamız da zordur zaten

Yanıtla1430
Ercan POLAT:

Üstünde mi ? ??????

01
Talip Kabaoglu:

Yunan la yaptığımız maçı hatırlayın ilk avrupa kupa mız dan olduk .

01
Erol Balık:

çok isabet olur çünkü takımda ruh kalmadı biran önce gitsin türk futbolu onun düşündüğü kadar basit değil

Yanıtla523
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title