Haberler

Jose Mourinho, Fenerbahçeli Kjaer'i Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Kjaer'e, Jose Mourinho'nun talimatıyla Manchester United talip oldu.

Fenerbahçe'de sezonun en iyilerinden biri Simon Kjaer'di. Kulüp tarihinin en pahalı savunmacısı olan Danimarkalı yıldız, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi.

CHELSEA PEŞİNDEYDİ

Kjaer, performansıyla birçok kulübün de dikkatini çekti. İngiliz devi Chelsea, uzun süredir 27 yaşındaki oyuncunun peşindeydi.

MOURINHO'NUN HEDEFİ KJAER

Kjaer'in son talibi, bir diğer İngiliz devi Manchester United oldu. Takımın başına geçen Jose Mourinho, önceliği savunmayı güçlendirmeye verdi. Villarreal'den yaklaşık 40 milyon Euro'ya (132 milyon TL) Eric Bailly'yi transfer ettiren Mou'nin yeni hedefinin Kjaer olduğu öne sürüldü.

FENERBAHÇE KJAER'İ SATABİLİR

Yıldız futbolcuyu takımda tutmayı planlayan Fenerbahçe, UEFA anlaşması gereği, çok iyi bir teklif gelmesi halinde Kjaer'den vazgeçebilir. Eğer Danimarkalı oyuncu da ayrılırsa, Sarı-Lacivertliler'in kadrosunda Hakan Çinemre dışında stoer kalmayacak.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Jose Mourinho Fenerbahçe Chelsea Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

hastasıyız TURKIYEEEE 31:

VERIN GENCELERDE COK TOPCU VAR alt yapıya bakın

Yanıtla01
CUMHURİYET:

HABERİN BAŞLIĞI ÇOK DOĞRU FENERİN KALBİ AVRUPANIN HATTA DÜNYANIN EN İYİSİ 60 EURO MİLYONDAN ALTINDA VERİLİRSE HATA YAPARLAR

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title