Haberler

Jose Mourinho, Jayden Oosterwolde'nin sezonu kapattığını duyurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adam, sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde'nin son durumu hakkında konuştu. Mourinho, Oosterwolde'nin sezonu kapattığını duyurdu.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho Manchester United maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adam, Jayden Oosterwolde'nin son durumu ile ilgili de konuştu.

"SEZONU KAPATTI"

Oosterwolde hakkında konuşan Mourinho, "Jayden için olumlu değilim. Bu sezon maç oynamasını beklemiyorum. Mayıs ayında birkaç maç oynarsa bu benim için ekstra olur ancak pek iyimser değilim. Ligde elimizde Kostic ve Levent var ve onlarla devam etmemiz gerekiyor. Zor olacak ama içinde bulunduğumuz durum bu" dedi.

Haberler.com / Salih Söğüt - Spor

Manchester United Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Berk Tasmalı:

Ferdiyi gönderdiniz Osterwolde de sakatlandı hadi sol bek bulun şimdi!

Yanıtla04
Ser_hat:

Kılıfı bulmuş morhinyooo

Yanıtla12
Hayri:

tuh butun plan oskarın üzerine kurulmuştu bir adam gitti takım çöktü buyuk talihsizlik bu kafa ile mi 3 kulvarda yarışıyorsunuz siz ,borç olarak kenarda oturan hakim ziyehsi versinler veya berkantı da alabilirsiniz kerem demirbay var o da yedek batsuayi var çok bilmişlikten satıp yerine oyuna giremeyen cenk tosunu aldınız ya valla sizi içerden sabote edenler var galiba

Yanıtla11
Erdinç erbay:

O yine çabuk döner

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title