Haberler

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile anlaştığını duyan Aziz Yıldırım'dan ilk sözler

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig devi Fenerbahçe, Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör vaadi olan Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan olumlu tepkiler geldi. Yıldırım, "İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör vaadi olan Jose Mourinho için sıcak bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

"BEN SEÇİLİRSEM ÇALIŞIRIM"

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'de son gelişmeler hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, "Neyse akıllarına gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. 'Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez" dedi.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE VAR

İtalyan yayın organı Calciomercato'da yer alan habere göre Jose Mourinho, Fenerbahçe ile imzalayacağı sözleşmede, "Portekiz Millî Takımı'ndan teklif gelirse serbest kalır" maddesinin bulunmasını talep etti. Portekizli hocaya Roma'yı çalıştırırken milli takımdan teklif gelmiş ancak kabul edememişti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Aziz Yıldırım İsmail Kartal Jose Mourinho Jose Mourinho Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Sözler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Benjamin Anonim:

Aziz yıldırım iş bitti 3 yıl geliyor anlaştık diyordu ? Yalan yanlış algıyla biyerlere gelebilmeye çalışmak nekadar doğrudur bilemedim.

Yanıtla5820
Ali ihsan:

sadece adaylık koyacağını söyleyerek bile fenerbahçeye istediğini yaptırıyor

6128
Mehmet İsa Civan:

Doğru tespit

27
Mehmet İsa Civan:

Ali ihsan, Yersiz yorum. zira Jose Mourinho nun o madde ile 1 yıl sonunda ayrılacağı kesin. Neticede FB nin başına geçmek için 1 yıllığına getirterek az bir maliyetle işin içinden sıyrılacağını düşünmüş Aziz Başkan. Zaten kendisinin akıllı ve kurnaz bir başkanımız olduğunu biliyoruz

30
Ali Yilmaz:

Hem akıllı hem kurnaz olunmaz, eş anlamlı da değildir.kurnaz kendini akıllı zanneder küçük hesaplar peşinde büyük işler başardığını düşünür; bundan da övünç duyar.

00
MHSN SRC :

mıncıksporlular kendi kendilerine çalım mı atıyor kazık mı?:))

Yanıtla1727
şahabettin Ayyıldız:

mıncıksporlular belli ki bazılarını fena mıncıklamıs

1414
tanju yenal:

Kapak olmuş,,????

Yanıtla238
Eclipse Moon34:

Bakın bu yorumu not edin kim gelirse gelsin ama kim olursa olsun gene şampiyon olamayacaklar ve kupa alamayacaklar görürsünüz

Yanıtla918
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title