Haberler

Jose Mourinho, Samet Akaydın'ın kalmasını istiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan oyuncular arasında yer alan Samet Akaydın, teknik direktör Jose Mourinho'nun beğenisini kazandı. Mourinho'nun, Akaydın'a önümüzdeki maçlarda da ilk 11'de şans vereceği öğrenildi.

Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton ile transfer görüşmeleri için İngiltere'ye yollayan Fenerbahçe'de ilk 11'de şekillenmeye başladı.

MOURINHO KARARINI VERDİ

Portekizli antrenör Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istediği oyuncular arasında Samet Akaydin da bulunuyor. Mourinho, Samet'e önümüzdeki maçlarda şans vereceğini söyledi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Teknik adam Jose Mourinho, Samet Akaydin'ın takımda kalmasını istiyor. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro 30 yaşındaki Samet Akaydin'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Samet Akaydın Samet Akaydın Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Barış O. B.:

Türkiye'ye gelene bir şeyler oluyor hakikaten. Bir daha İsmail Kartal veya benzeri hocaları kesinlikle eleştirmeyeceğim

Yanıtla015
Sinan Bulduk:

Aklı başından gitmeye başladı , Türkiye’ye hoş geldim Jose..Burada kafanın güzel olması için hiçbir şeye ihtiyacın yok ..

Yanıtla09
Yasar Unal:

Bazen şüphe ediyorum bu Mourinho'dan. Geçdn sene TS maçında yaptığı inanılmaz hatalar hala gözümün önünde. Tam bir saatli bomba. Ağır ve kademe anlayışızayıf.

Yanıtla05
Seko:

Kazmayı sol bek oynat hoca...

Yanıtla02
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Koruma gibi olmaz inşallah Samet'in sonu :)

Yanıtla01
özgün özen :

SAKINN..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title