Haberler

Jose Mourinho, şampiyon olacak takımı şimdiden ilan etti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, A Milli Futbol Takımı'mızın da boy göstereceği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olacak takım için tahminde bulundu. Mourinho, Almanya'da düzenlenecek turnuvada şampiyonluk favorisi olarak kendi ülkesi Portekiz'i gösterdi. 61 yaşındaki teknik adam, İngiltere'nin turnuvayı ikinci bitireceğini de söyledi.

A Milli Futbol Takımı'mızın da mücadele edeceği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, 14 Haziran Cuma günü oynanacak Almanya-İskoçya maçıyla başlayacak. 1 ay sürecek EURO 2024'te şampiyon, 14 Temmuz'da oynanacak final karşılaşmasının ardından belli olacak. Avrupa'da milli takımlar düzeyindeki en önemli organizasyon öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, turnuvayla ilgili tahminlerini TNT Sports'a açıkladı.

ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ PORTEKİZ

Mourinho, Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek EURO 2024 için şampiyonluk favorisi olarak Portekiz'i gösterdi. Portekizli teknik adam, İngiltere'nin turnuvayı ikinci bitireceğini ve turnuvadaki sürpriz takımların ise İtalya, Hollanda, İspanya ve Almanya olacağını söyledi.

Jose Mourinho, şampiyon olacak takımı şimdiden ilan etti

BİREYSEL ÖDÜLLER İÇİN DE İSİM VERDİ

Turnuvadaki bireysel ödüller hakkında da tahminde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, Altın Ayakkabı ödülünü İngiltere Milli Takımı'ndan Harry Kane'in, turnuvanın oyuncusu ödülünü ise Jude Bellingham'ın kazanacağı yönünde görüş bildirdi. 61 yaşındaki Mourinho, Ballon d'OR tahmini için ise Real Madrid'den Vinicius Junior'un adını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Portekiz Portekiz Almanya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Hakan:

bi fenerbahceli olarak. herkes cok umut bagliyor maurinhoya .ama bence cok kotu sonuc cikacak bakin ve gorun.ismail kartal bundan daha verimli bence

Yanıtla1255
Erdal Adil:

nasıl bu kanıya vardın..GS li olabilirsin bence.. mourinyo ismi dünyaya bedel..Fenerbahçe'ye yaptığı reklam yeter..

53
FA null:

İsmail Kartal hata yapma saydı konferansta gelirdi şampiyonlukta

14
Veysel null:

Ben Hollanda nın kazanacağını düşünüyorum. Benim Euro 24 şampiyonu tahminim Hollanda

Yanıtla238
Beşiktaşlı:

Hollanda’da yaşıyorum ve hiçbir Hollandalı takımından umutlu değil. Sen bu kanıya nasıl vardın, Hollanda’nın hangi maçını izledinde acaba

27
Veysel null:

Arjantin ile oynadıkları maçta Hollanda ya haksızlık yapılmıştı Hollanda Arjantin i yenmişti aslında. Ordan biliyorum Hollanda nın gücünü ;)

01
Ahmet Melih ALEMDAR:

İngiltere Portekiz den kat kat iyi bir takım. Euro 2020 de kendi evinde kaybettiği şampiyonluğun bu kez en favori takımıdır

Yanıtla415
Osman Yagci:

ŞAMPÏON TÜRKÏYE

Yanıtla410
yüksel akkoyun:

pabuşcui pişmiş kelle gibi sırıtamayacak.

00
Mustafa Tukat:

Ne haber beee… adam kendi ülkesini favori gösterecek tabii… Gürcistan şampiyon olacak diyecek hali yoktu…

Yanıtla04
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title