Haberler

Jose Mourinho, üç asgari ücreti 1 gece uyumak için veriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip otelde kalmayı tercih etmesi tartışma yarattı. Portekizli teknik direktörün kaldığı otelin geceliği ise 45 bin TL.

Fenerbahçe sezonun başında teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getirdi. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe'nin başında çıktığı 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak eleştirilerin hedefine oturdu.

PERFORMANSI TARTIŞILIYOR

Toplamda 2 puan ortalamasına sahip olan ünlü teknik adamın Süper Lig'de aldığı derbi mağlubiyeti eleştirilerin başlamasına neden oldu.

GECELİĞİ 45 BİN TL

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Jose Mourinho kendisine teklif edilen lüks konutu reddedip Four Seasons Hotel'de kalması tepkilere neden oldu. Otelin günlük bin sterlin (45 bin TL) olduğu aktarıldı. 20 Haziran 2024 tarihinde takımın başına getirilen Mourinho yaklaşık 4 aydır otelde kalıyor.

Fenerbahçe, Mourinho'ya İstanbul'un en lüks konutlarını teklif etti, ancak o otelde kalmayı tercih etti. Kendisi, bu tercihi "Kolaylık olsun diye otelde kalıyorum" sözleriyle açıklarken, akşam yemeklerinde tavuk çorbası, margarita pizza ve dondurma sipariş ediyor. Bazen ise Beşiktaş sokaklarında bir dönercide görülebiliyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Asgari Ücret Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Ali kişi:

Tazminat alıp kaçacak diye yorumladım ??

Yanıtla4176
Uğur Çolak:

:)))))))

01
pusatalfa:

Adamın geçimi kovulduğu kulüplerden aldığı tazminatlar. Futbolu sadece hobi olarak yapıyor hatta izliyor .

Yanıtla1109
Kemal Aslan:

Bizim paramizla tatil yapsin kerizin malini boyle yerler...

Yanıtla088
FONCUSAVAR:

Mustafa Kemal in askerlerini göreve davet ediyorum!

Yanıtla2159
Sebahattin Yakar:

kovun gitsin

Yanıtla448
huseyin eskin:

3 yıllık 45 milyon euro girmiş adamlara günlük 45 binin acısı hissetmezler.

Yanıtla150
Ahmet Bayram:

kalıcı olmadığının kanıtı niteliğinde :))

Yanıtla243
Sedat Taha Furkan:

Hakediyor bu maç sevdalıları.Gözleri kör nede olsa.

Yanıtla338
Oktay Şahin:

Kafa degismediği sürece,Türkiye'de oyunu yıldız oyuncuların kucağına bırakıyor bu zihniyet,takım oyunu,takımdaki herkesin fizik olarak aynı seviyede ve disiplin içinde icinde olmadığı sürece biz daha çoook havalimanlarına yıldız oyuncu getirip peşine de tonla para vererek göndeririz

Yanıtla020
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title