Haberler

Jose Mourinho yorumcularla resmen dalga geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Oosterwolde'nin sakatlığı üzerine sorulan soruya yorumculara gönderme yaparak yanıt veren Mourinho, "Gazeteleri okuyacağım, haberleri takip edeceğim. İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Hafta maçı öncesi yayıncı kuruluş TRT'ye konuştu.

Mücadeleyi yorumlayan başarılı antrenör, " Manchester United'ın başında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye kaybetti. Bu kez bizi nasıl bir maç bekliyor?" sorusuna Mourinho, "Fenerbahçe de Manchester'da kaybetti. O sene Manchester United, Avrupa şampiyonu oldu ve ben de teknik direktörüydüm. O kaybettiğimiz maçta Moussa Sow harika bir gol atmıştı. O gol maçı kazandırmayı hak etmişti" dedi.

"UZMANLARDAN TAVSİYE ALACAĞIM"

Oosterwolde'nin sakatlığı üzerine sorulan soruya yorumculara gönderme yaparak yanıt veren Mourinho, "Nasıl bir formasyonla yarın Oosterwolde'nin eksikliğini doldurmaya çalışacaksınız?" sorusuna Mourinho, "Gazeteleri okuyacağım, haberleri takip edeceğim. İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım." sözleriyle cevap verdi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Manchester United Manchester United Jose Mourinho Jose Mourinho Manchester Fenerbahçe Kadıköy Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

pusatalfa:

Sanki kendi iyi bir kadro kuruyor takır takır maç kazanıyor gibi, tazminatın kokusu aldı o

Yanıtla322
Mehmet hakan Çelik:

Sen git geceliği 45.000 tl olan lüks otelinde tavuk çorbanı iç.Zuttik.

Yanıtla214
Ser_hat:

Gazeteciler,muhabirler boykot edin bu adamın maç sonu röportajlarına gitmeyin.

Yanıtla49
Fatih :

bence doğru söylüyor, dalga filan geçmiyor. tavsiye almadan kadro kuramaz bu zıbıdı.

Yanıtla33
Perwer:

Boş adam.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title