Haberler

    Juventus Şampi: 1-3

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Serie A'da yoluna tam gaz devam eden Juventus, Antonio Conte yönetiminde üçüncü defa üst üste şampiyonluğa koşuyor.

    Sassuolo deplasmanına çıkan Juventus, adım adım şampiyonluğa koşuyor.

    Zorlu deplasmanın ilk yarısında sahanın adeta tek hakimi Juventus'tu. Ancak oyuna hızlı başlayan Juventus olmasına rağmen 9. dakikada gol perdesini açan isim Simone Zaza oldu ve ev sahibi 1-0 öne geçirdi. Nicola Sansone'nin pasında topu ağlarla buluşturan Zaza takımını öne geçirmeyi başardı.

    Bu golün ardından Sassuolo kalesini ablukaya alan Juve, sonunda Claudio Marchisio'nun 34. dakikadaki pasını ceza sahası dışından yolladığı füzeyle ağlara gönderen Carlos Tevez sayesinde beraberliği yakaladı. Juventus, Marchisio, Llorente ve Tevez ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıda da Juventus'un oyuna ve topa olan hakimiyetinde bir değişiklik olmadı ve Sassuolo iyiden iyiye kapandı.

    İkinci devrede oyun üstünlüğünü koruyan Juventus, 57. dakikada karşılaşmada ilk defa öne geçti. Andrea Prilo'nun ara pasında topla buluşan Marchisio altıpasın hemen dışından sol çarpazdan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve siyah beyazlıları 1-2 öne geçirdi.

    69. dakikada Pirlo Juventus'Un aut çizgisinden muazzam bir uzun pasla Marchisio'yu bir kez daha kaleci ile karşı karşıya bıraktı ancak bu sefer Pegolo gole izin vermedi.

    76. dakikada ise skoru 1-3'e getiren yıldız isim Fernando Llorente oldu. Lichtsteiner'ın ortasında altıpasta topa sağ ayağıyla vuran İspanyol golcü farkı ikiye taşıdı.

    Juventus bu galibiyet puan farkını korumayı başardı. Torino devi gelecek hafta 3 puan kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Claudio Marchisio Antonio Conte Carlos Tevez Juventus Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title