Haberler

Kadın Voleybolcular Tekme Tokat Birbirine Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

ÜNİLİG Kadın Voleybol Final maçında Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi maçında kadın voleybolcular tekme tokat kavga etti.

Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda oynanan ÜNİLİG Kadın Voleybol Yarı Final C Grubu final maçında, Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi karşı karşıya geldi. Elazığ Fırat Üniversitesi'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdiği maçta olaylar çıktı.

POLİS GÜÇLÜKLE AYIRDI

İlk seti alan ama sonra peş peşe 3 set kaybederek liderliği Elazığ Fırat Üniversitesine kaptıran Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncuları maç içerisinde rakipleri ile tartıştı. Maç içerisinde sürekli bir birlerine laf atan oyuncular maçın sona ermesi ile birlikte bir anda kavga etmeye başladı. Tekme tokat birbirine saldıran kadın voleybolcuları polis güçlükle ayırdı.

HALAY ÇEKİP EĞLENDİLER!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; maç sonunda oyuncuları sakinleştirmek için polisin yoğun çabası sonuç verdi. Kavga eden tarafları antrenörlerde sakinleştirmeye çalışırken bu esnada karşılıklı atışmalarda devam etti. Tam kavga bitti dendiği anda bu defa da benc yanında bulunan bazı oyuncular birbirlerine saldırdı. Bu esnada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncularından Eda isimli sporcu baygınlık geçirdi. Grubu lider bitiren Elazığ Fırat Üniversitesi oyuncuları kavga sonra salon önünde bulunan Suriyeli çocuklarla halay çekip eğlendiler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Üniversitesi Hacı Bektaş Nevşehir Elazığ Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Rambo Dortmund:

Yaziklar olsun size gelecek gencler ne ogrenecek sizden

Yanıtla11
By-Yek:

Gavuroglu senin ne acaba?

Yanıtla20
CİZRE Lİ MUSTAFA:

SPORDAN ANLAMAZ BU GEREKSİZLERİ SPORCU DİYE İNSANLARA TANITMAYIN, VARSA SÖZDE LİSANSLARI İPTAL EDİN, TARLAYA GÖNDERİN GİDİP PAMUK TOPLASINLAR, DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER VERSEN KENDİSİNİ NANE SANIR VE SIRTLANLAR GİBİ SAĞA SOLA SALDIRIRLAR,

Yanıtla10
akp.nin erzurumdaki besili ak tosunu:

kızlar na guzel kavga etmış yaavvv. bayılıyorum bunların kavgasına. . bı tanasını ban alsam bunların yaaavvv. . .

Yanıtla10
HERKÜL Mobil-IOS:

TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ SALI VERİN

Yanıtla00
bzt:

16 numara o nasıl bi duruş kızım aklımı aldın

Yanıtla00
GHJ:

POLİSE BAK MAL MAL BAKIYOR SANKİ KONUK MİSAFİR

Yanıtla00
ahmet ağa:

alllaahhhhh

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title