Haberler

Kaleci Özden Futbolu Konyaspor'da Bırakmak İstiyor

Abone Ol

Konyaspor'un Başarılı File Bekçisi Özden Öngün, Sezon Sonu Biten Sözleşmesini Uzatarak Futbolu Konyaspor'da Bırakmak İstediğini Belirtti.

Konyaspor'un başarılı file bekçisi Özden Öngün, sezon sonu biten sözleşmesini uzatarak futbolu Konyaspor'da bırakmak istediğini belirtti.

Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve yaklaşık bir aydan beri takımdan ayrı kalan başarılı kaleci Özden Öngün, kendisine verilen program doğrultusunda düz koşulara başladı. Takımdan ayrı düz koşulara başladığını belirten Özden, "Ankaraspor maçından sonra yüzde 100 olmasa da antrenmanlara katılacağım. 6. haftadan sonra takımla birlikte çalışacağım. Sakatlığım hızla geçiyor" dedi. Kendisinin yokluğunda kaleyi devralan Oğuzhan'ın gösterdiği performansı da değerlendiren Özden, "Oğuzhan'ı Bursaspor ve Ankaragücü maçlarında tribünden izledim. İki maçta da iyi oynadı. Bursa'da şanssız bir gol yedi. Ankaragücü maçında gerçekten başarılıydı. Onun adına sevinçliyim" diye konuştu. Ankaragücü maçının Konyaspor açısından çok önemli bir maç olduğunu anlatan Özden, sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekten alt tarafı çok düşünmüyoruz ama ister istemez insanın gözü ve kulağı yine oralara takılıyor. 4 haftadır galip gelemiyorduk, alt tarafı hiç hissetmememiz açısından önemliydi. Takımımız için iyi oldu. Hem galip geldik hem de 10 hafta aradan sonra gol yemeden bir maçı tamamladık. Moral oldu."

Bu hafta sonu oynayacakları Ankaraspor karşılaşmasına da değinen Özden Öngün, "Rakibimiz iyi kapanan ve fazla pozisyon vermeyen bir takım. Ancak biz de iyi takımız. Ankara'da çok rahat kazanabilecek durumdayız" ifadelerini kullandı. Özden, kendisi hakkında basında çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Bazı ulusal ve yerel gazetelerde hakkımda pek çok haber çıktı. Bunların hepsine sadece gülüp geçtim. Sözleşmemin uzatılması konusunda yöneticilerimizle sadece bir kez görüştüm. Daha sonra araya sakatlığım girdi. Önümüzdeki günlerde yeniden oturup konuşacağız. Burada olmaktan son derece mutluyum. Futbolu Konyaspor'da bırakmak istiyorum. Ama aralarında Antalyaspor'un da bulunduğu 3-4 takıma beni göndermek isteyenler var. Şunun altını net bir şekilde çiziyorum, Konyaspor dışında hiçbir takımla görüşmedim."

Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Tayfun Türkmen de, 29. yaş gününü takım arkadaşlarıyla birlikte pasta keserek kutladı. 2003-2004 sezonunda Konyaspor'a transfer olan ve 4 sezondur Yeşil-beyazlı formayı giyen Tayfun Türkmen, 29. yaşına bastı. Tecrübeli oyuncu için Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi. Eşi Dilek ve kızı Dilay'ın da yalnız bırakmadığı Tayfun Türkmen, kendisi için hazırlanan 2 adet doğum günü pastasını keserken, arkadaşları Tayfun'a yumurtalı sürpriz yaptı. Yumurtalı kutlamadan nasibini alan diğer isim ise Fransız oyuncu Cedric Sabin oldu.

(BÇ-FM-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title