Haberler

Kaleciler forvete geçti! Efsane hocadan inanılmaz antrenman

Güncelleme:
Abone Ol

Hatayspor'un yeni hocası Rıza Çalımbay, son antrenmanda kaleciler Erce Kardeşler ve Demir Sarıcalı'yı forvet pozisyonunda denedi. Çalımbay'ın bu sıra dışı tercihi, antrenmanda şaşkınlık yarattı.

Hatayspor'un yeni hocası Rıza Çalımbay çalışmalarına ara vermeden başlarken, son yapılan antrenmanda herkesi şaşırtan bir an yaşandı. Çalımbay takımın kalecileri Erce Kardeşler ve Demir Sarıcalı forvet pozisyonunda denedi.

Alanyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Çalımbay'ın antrenman metotlarına uyum sağlamaya çalışan Hataysporlu futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları görüldü. Hatayspor sabah antrenmanıyla Alanyaspor maçının çalışmalarını sürdürdü.

KALECİLERİ FORVETE GEÇİRDİ

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda dar alan ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Çalımbay dar alan çalışmasında futbolcuları kendi istedikleri pozisyonda oynattı. Kamil Ahmet Çörekçi ve Carlos Strandberg kaleye geçerken, kaleciler Erce Kardeşler ve Demir Sarıcalı forvet pozisyonunda oynamayı tercih etti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Erce Kardeşler Rıza Çalımbay Rıza Çalımbay Hatayspor Hatayspor Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Karaşal:

Bence güzel deneme. Herkes istediği yerde oynasın

Yanıtla07
İsmail Sari:

küçük takım hocası

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title