Haberler

Kanarya ilk transferini yaptı! Fenerbahçe'de 2 imza birden

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, yeni sezon transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan'ı kadrosuna dahil ettiğini ve bu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Ayrıca, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile de 2 yıllık yeni bir kontrat imzalandığı açıklandı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini açıkladı.

LEVENT MERCAN İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Sarı-lacivertliler Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş ile de 2 yıllık yeni kontrat imzalandığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş'a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz. Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan'a Fenerbahçe'mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Haberler.com / Barış Polat - Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Fatih Karagümrük Fenerbahçe Fenerbahçe Sözleşme Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Nuri Aga:

Vizyona bak vizyonaaaaa

Yanıtla554
Erdem Keleşoğlu:

çok iyi böyle devam

Yanıtla347
Şeref Sarpkaya:

Aferin aferin

Yanıtla342
Yahya Öksüz:

fb 3 yada 4 tane samyıyonlar lıgınde oynuyacak kalıbrede oyuncu alacak .levent mercan .11 olsun dıye alınmadı.

Yanıtla127
Motto Premium Hotel info:

yani hakan Bathusaı den daha ıyı oldugunu kabul eden MORINYO futbol bılgısı bundan sonra tartısılır.

Yanıtla05
Yahya Öksüz:

jose farlık bakıs acısı olan bırı şampıyonlar lıgı hedefı sampıyonluk hedefınden once gelıyor.sundugu raporda yenı bır takım kurmuyacagız kurulmus .takımımız var .nokta atısı 3 yada 4 futbolcu ıstıyor ve aceleye gerk yok dıyor avrupa samıyonası bıtsın.

Yanıtla03
SELÇUK GÜNDOĞDU:

LEVENT MERCAN HADİ TAMAMDA MERT HAKAN NEDİR ARKADAŞLAR TRANSFERMİ ŞİMDİ BU,FENERBAHÇENİN ELİNDE BİR EL BOMBASI VARDI VERİP RAHATLAYACAKLARDI AMA ONLAR EL BOMBASIYLA YAŞAMAYA DEVAMI SEÇTİLER ,İYİ O ZAMAN Bİ GÜN PATLAR O ZAMAN HEPİMİZ RAHAT EDERİZ,VİZYONUNUZA OTURAYIM SİZİN

Yanıtla02
Seko:

Transfer bütçesini hocaya verirsen böyle ıvır zıvır adamlarla yola çıkarsın....zaten cizyon küçük lig şampiyonu olunsun yeter..

Yanıtla10
lost tesera:

Çirkeflik yapılması gereken maçlarda kullanacaklar. Başka bir işe yaramaz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title