Haberler

Kapıyı gösterdiler ama nafile! Ryan Kent'ten bir teklife daha ret

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılması istenen Ryan Kent, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in kendisine yaptığı transfer teklifini reddetti. Geçtiğimiz dönemlerde Hull City ve Lazio'nun da tekliflerini reddeden Kent, Fenerbahçe'de çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig devi Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Ryan Kentiçin sıcak bir gelişme yaşandı.

TEKLİFİ REDDETTİ

İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'e Dinamo Zagreb'in yeniden talip olduğu ortaya çıktı. Kent, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in kendisine yaptığı teklifi reddetti.

Geçtiğimiz sezondan bu yana takımda düşünülmeyen Ryan Kent, geride bıraktığımız dönemlerde Hull City ve Lazio'nun da tekliflerini reddetmişti.

3 GOLE KATKI SAĞLADI

Geride bıraktığımız sezonun başında Rangers'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, Sarı-lacivertlilerde çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kapıyı gösterdiler ama nafile! Ryan Kent'ten bir teklife daha ret

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Dinamo Zagreb Fenerbahçe Fenerbahçe Hull City Ryan Kent Ryan Kent Futbol Lazio Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

cemalettin acar :

adam kariyerini bitirdi fenere gelince.

Yanıtla920
SELÇUK GÜNDOĞDU:

LAF SÖYLEDİ CEMALETTİN BAL KABAĞI

26
SELÇUK GÜNDOĞDU:

CEMALETTİNCİĞİM CANIM BENİM,AVRUPADA TRANSFERDE REFERANS OLARAK ONAY GÖREN TEK TAKIMDIR FENER,SEN ÖNCE KAFANDAKİ SABİTLİĞİ ÇIKARDA SONRA YORUM YAP BENCE

23
Ütopik Yorumcu:

çok iyi adam bence beşiktaş hemen almalı

Yanıtla27
murat berkün:

Adamın istatiğine bakın.Glasgow Rangerstan gibi popüler kulüpten geldi de İskoçya Ligi zayıf.Türkiye Süper Lig kat kat daha iyi ondan sebep ağır geliyor

Yanıtla33
İdris Durmaz:

Niye gitsin ki geçen sene bu zamanlarda adımı yerlere göklere sığdıramıyordunuz, verdiniz 3 milyon euro, gidermi hiç başka klübe

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title