Haberler

Karabükspor, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Abone Ol

Kardemir D.Ç Karabükspor Basın sözcüsü ve Genel Sekreter Ziya Alak, Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetle kötü gidişe 'dur' dediklerini ve çıkışlarının devam edeceğini söyledi.

Kardemir D.Ç Karabükspor Basın sözcüsü ve Genel Sekreter Ziya Alak, Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetle kötü gidişe 'dur' dediklerini ve çıkışlarının devam edeceğini söyledi.

Kardemir D.Ç Karabükspor'un Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ziya Alak, dün sahalarında oynadıkları Gençlerbirliği maçından 3 puan ile ayrıldıklarını belirterek, "Eğer yenilgiyle çıksaydık ümitlerimizin söndüğü bir maç olacaktı. Takıma devre arasında kattığımız yeni transferlerin de katkısıyla sahada 90 dakika boyunca basan bir takım vardı. Bu da bizim istediğimiz ve özlediğimiz bir Karabükspor'du. Sahadan üç puanla ayrılmayı bildik. Bizim için süreç çok önemli. Düşme

potasındaydık ve çıkış yapmamız gerekiyordu. Ligde hangi takımın nerede ne yapacağı belli olmuyor. Biz her maçımıza puan ve puanlarla çıkma düşüncesi ile hareket ediyorduk. Ama dünkü maça kadar bunu istediğimiz şekilde gerçekleştiremiyorduk. Dünkü Gençlerbiliği maçından galip geldik. Gelecek haftalar bizim için daha güzel olacak. Özlenene ve beklenen Karabükspor'un yeni transferleri ile

yeni bir güç ve atmosfer geldi. Transferler sahaya olumlu yansıdı" dedi.

Kaleci Orkun'un yediği gol sonrası tribünlerden hiç beklenmeyen bir şekilde hoş olmayan bir tablo ile karşı karşıya kaldıklarını da anlatan Alak, " Yönetim olarak bu bizi üzdü. Maç sonrası yaptığımız değerlendirmede olay tatlıya bağlanacak. Tribün liderlerinin Orkun'dan özür dilemesi ve Orkun'un da onlardan özür dilemesi hafta içi antrenmanında gerçekleşecek. Bu tür olayın yaşanmaması gerekiyordu. Bundan sonra olmaması için yönetim olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ederiz. İki taraf için de

doğru olmayan hareketlerdi. Orkun'un el kol hareketleriyle taraftara karşılık vermesi taraftarın da ona karşılık vermesi, olay hangi taraftardan olursa olsun tasvip edilebilir değil. Herhangi bir cezai işlem yapılmayacak" ifadelerini kullandı.

Teknik heyet ve yönetimin düşüncesi ile 10 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını da hatırlatan Ziya Alak, "Şuanki futbolcularımızla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Hiçbir futbolcumuzla yolumuzu ayırmayı düşünüyoruz. Çok büyük bir olumsuzluk yaşanmadığı sürece" dedi.

Takıma takviyenin lazım olduğunu ve bu yönde transfer komitesinin çalışma yaptığını da söyleyen Alak açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bir forvet ve stoperi Galatasaray maçına yetiştireceğiz. Biz ikinci forvet almak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Arkadaşlarımız şuan bir stoper ve santrafor ile görüşmeleri yapıyor. Yüzde 90 Galatasaray maçına bir forvet ve stoperi yetiştireceğiz. Yüzde 10 yanılma payı bırakıyoruz. Standart Liege'nin 10 numaralı forveti Mohamed Tchite gündemimizde ama maliyeti çok yüksek. Gündemimizde ama, bir hesap kitap meselesi. Bu sezon ligde kulüpler çok sıkıntı çekiyor. Gelen paralar kısıtlı olduğundan sıkıntı

yaşamak istemiyoruz. Bize fayda sağlayabilecek forvetler konusunda çalışma yapıyoruz. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray'dan bir puanla dönersek bizim için büyük başarıdır. Bu havayla da oradan döneceğimizi düşünüyoruz ve inanıyoruz. Oradan en az bir puanla dönersek Trabzon maçında yeni takviyelerle yukarı kademelere çıkışa geçeriz.

Yeni transferlerimiz de oturursa Galatasaray'dan mutlaka puanla döneriz" - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ziya Alak Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title