Haberler

Karabükspor'dan Cumhuriyet Başsavcısı'na Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret etti.

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Genel Sekreteri Ziya Alak ve Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yılmaz, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, geçtiğimiz hafta sonu Karabük'te göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin'i ve Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan'ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyarette ayrıca Kulüp Başkanı Şahin tarafından İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan'a isimlerinin yazılı olduğu 78 numaralı Karabükspor forması hediye edildi.

Diğer yandan bir dizi ziyaret için bugün Karabük'e gelen MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu'da Karabükspor kulüp Başkanı Nevzat Şahin'i ziyaret etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şahin Oktay Keskin Ziya Alak Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title