Haberler

Karabükspor Evinde Kazanmak İstiyor

Abone Ol

Kardemir Karabükspor basın sözcüsü Ziya Alak, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak sahalarında puan alamama sıkıntılarını aşmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor basın sözcüsü Ziya Alak, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak sahalarında puan alamama sıkıntılarını aşmak istediklerini söyledi.

İkinci yarıda sahasında oynadığı 2 maçı da kaybeden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Deplasman maçlarında iyi futbol oynadıklarını söyleyen Ziya Alak ise şunları söyledi:

"Antalyaspor gibi üst sıralar için mücadele eden güçlü bir takım karşısında 1 puan alarak şehrimize dönmesini bildik. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman için iyidir. Hatta maçın son bölümünde İlhan Parlak bir gol pozisyonunu kaçırmamış olsaydı, galip gelebilecektik. Önemli değil, yolumuza devam ediyoruz."

Sahalarında puan alamamalarına Akhisar Belediyespor karşısında son vermek istediklerini vurgulayan Ziya Alak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarlarımız tribünlerdeki yerlerini alsınlar. Kendi sahamızda puansız ayrıldığımız maçların telafisini Akhisar Belediyespor'u yenerek alacağız. Akhisar Belediyespor maçıyla beraber kendi sahamızdan puan ya da puanlarla ayrılmayı bileceğiz."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Antalyaspor Ziya Alak Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title