Haberler

    Karabükspor Trabzonspor Canlı İzle Lig Tv Şifresiz İzle Lig Tv Şifresiz Maçlar Karabük Trabzon İzle

    Abone Ol

    Karabükspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma lig tv'de şifresiz yayınlanıyor.

    Ligin ikinci yarısında her hafta bir mücadeleyi şifre koymadan yayınlama kararı alan Lig TV, 21. haftada bu akşam oynanacak Karabükspor - Trabzonspor maçını ücretsiz yayınlayacak.

    Digiturk’ü olan ancak Lig TV paketi olmayan bütün futbolseverler, bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek. Spor Toto Süper Lig 21. haftasında oynanacak Karabükspor - Trabzonspor maçı şifresiz olarak yayınlanacak.

    Süper Lig heyecanı devam ediyor.Trabzonspor Kardemir Karabükspor maçı ne zaman? Trabzonspor Kardemir Karabükspor maçı saat kaçta? Trabzonspor Kardemir Karabükspor maçı hangi kanalda?Karadeniz derbisinde yaralı Trabzonspor, Karabük'ün konuğu...

    Sezonu Beşiktaş ve Rize beraberliği ile açıp geçen hafta Akhisar'a kaybeden Trabzon bugün Karabük'e misafir oluyor. İkinci yarının en formda ekibi karşısında Fırtına’nın tek hedefi kazanıp kötü gidişi durdurmak. Mustafa Akçay’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevini Hami Mandıralı yapacak. Bordo-Mavililer’de sakat Bamba ve Malouda’nın yanı sıra Henrique de kadroda yok. Ligin ikinci yarısında her hafta bir mücadeleyi şifre koymadan yayınlama kararı alan Lig TV, 21. haftada bu akşam oynanacak Karabükspor - Trabzonspor maçını ücretsiz yayınlayacak.

    Digiturk’ü olan ancak Lig TV paketi olmayan bütün futbolseverler, bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek.

    KARABÜKSPOR-TRABZONSPOR:
    STAT: Necmettin Şeyhoğlu
    SAAT: 19.00
    YAYIN: Lig TV
    HAKEM: Süleyman Abay

    KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Yiğit, İshak, Samba Sow, Musa, İlhan, Erkan, Furkan, Eneramo
    TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

    TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer, Adrian, Emre Güral
    TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

    Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor, yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda yapacakları maçla lig tarihinde 14'üncü kez karşı karşıya gelecek.

    Bugüne dek iki takım arasında oynanan 13 maçta bordo-mavili takımın rakibi karşısında galibiyetlerde 8-2 üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.

    Kardemir Karabükspor, bu sezon oynadığı 20 maçın 9'unu kazanırken, 6 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Topladığı 33 puanla ligin 5. sırasında yer alan kırmızı-mavililer, attığı 22 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü. Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kalesinde gördüğü 19 golle, Galatasaray'ın ardından en az gol yiyen 2. takım olarak dikkati çekiyor. Bu sezonun son 10 haftasında 23 puan toplayan Kardemir Karabükspor, ligin son haftalarında en çok puan toplayan takım oldu. Ayrıca 7. defa yer aldığı Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en iyi sezonunu yaşıyor.

    Bordo-mavili takım, oynadığı 20 karşılaşmanın 8'ini kazanırken, 5'inden beraberlik çıkarttı. 7 karşılaşmadan da yenilgi alan Trabzonspor, attığı 28 gole karşılık 26 gol yedi. Bu sezon ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta elde ettiği 2 puan ile son 5 sezonun ikinci en kötü başlangıcını yapan Trabzon ekibi, 29 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.

    Karabük'te oynanan maçlar


    İki takım arasında Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan 6 maçın 2'sini Trabzonspor kazanırken ev sahibi takım sadece 1 defa üstünlük sağladı. İki takım arasında oynanan 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi takımın 4 golüne misafir takım 9 golle cevap verdi.

    İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Lig Tv Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title