Haberler

Atakan Karazor, milli takım tercihini yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Stuttgart forması giyen Atakan Karazor, milli takım tercihini yaptı. 27 yaşındaki futbolcu, Almanya Milli Takımı'ndan da teklif almasına rağmen A Milli Futbol Takımı için oynamaya karar verdi. TFF yönetimi, geçtiğimiz ay Atakan Karazor'un A Milli Takım'da oynaması için uygunluk sağlamıştı.

Stuttgart forması giyen Atakan Karazor için Almanya'dan A Milli Takım iddiası geldi. Sky'da yer alan habere göre, 27 yaşındaki futbolcu, A Milli Futbol Takımı için oynamaya karar verdi.

A MİLLİ TAKIM'I SEÇTİ

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın kısa süre önce Atakan ile temasa geçtiği ancak 27 yaşındaki futbolcunun tercihinin Türkiye olduğu belirtildi.

UYGUNLUK SAĞLANMIŞTI

TFF yönetimi, geçtiğimiz ay Atakan Karazor'un A Milli Takım'da oynaması için uygunluk sağlamıştı.

BU SEZON PERFORMANSI

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Vincenzo Montella'dan davet alması halinde hayali gerçekleşecek. Stuttgart'ta bu sezon 8 maçta süre bulan Atakan Karazor, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Almanya Milli Futbol Takımı Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Atakan Karazor Atakan Karazor Milli Takım Stuttgart Stuttgart Almanya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Bombacı Mülayim:

Vay enayi

Yanıtla6062
mertcee27:

Dünyadan bihabersin, Özil ve gündoğan ve daha nice oyuncuları harcadıklarını göremedinmi?

00
masteng aston:

Helal olsun partilimiz mesut gibi vatansever..bravo kardesim.

Yanıtla41
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title