Haberler

Kardemir D.ç. Karabükspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Abone Ol

Kardemir D.Ç.Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında kendi sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kardemir D.Ç. Karabük spor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında oynayacağı Akhisar Belediye spor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kardemir D.Ç. Karabük spor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediye spor maçının hazırlıklarını, Çamlık Tesisleri'nde sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, taktik ve tekniksel çalışmayla yarım saha çift kale maç ile devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Kardemir D.Ç. Karabük spor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Akhisar Belediye spor maçının zorlu geçeceğini belirterek, "Bizim için önemli bir maç olacak. Bizim için önemli olduğu kadar rakip içinde önemli bir maç. Onlar artık lig sona doğru yaklaştıkça, puan olarak da geride oldukları için maça var güçleriyle asılacaklar. Onlarda biliyorlar ki buradan puan veya puanlarla dönmek önemli olacaktır. Biliyorsunuz deplasmanlarda puan veya puanlarla dönmesini biliyoruz. Türk spor kamuoyunun beğenisini kazanıyoruz. Fakat her ne hikmetse sahamızda son maçlara baktığımızda puanla ayrılamıyoruz. Mutlaka hocamız teknik heyet hafta sonu oynanacak maç ile ilgili tedbirlerini almışadır. Biz buradan üç puanla ayrılmak istiyoruz ki yolumuza biraz daha emin adımlarla ilerleyelim. Alt ile üst arasında puan anlamında çok puan farkı yok. İki maç kaybederseniz aşağıya inebilirsiniz, kazanırsanız yukarı çıkabiliyorsunuz. Hayati bir maç olmasa da ona yakın bir bu maçı kazanmak zorundayız. Taraftarlarımız her maç olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacaktırlar. Bir taşkınlık olmadan, nahoş bir hareket olmadan bu maç geçsin" dedi.

Gidebildikleri en üst seviyeye kadar gideceklerini vurgulayan Alak, "Hedefsiz olursanız bir şeye ulaşamazsınız. Amacınız mutlaka olacak. Fakat bu hedefi ortaya koyarken de gelecekte güçlüklerle karşılaşabileceğinizi düşünerek, olmayacak tabloyu da önünüze koymanız gerekir. Eğer biz 'Avrupa'da oynarız' dersek, bunu yapmak zorundayız. Eğer bunu yapamazsak kamuoyu da 'Ne söylediniz, ne yaptınız?' diye bir eleştiri ile karşılaşabiliriz. Biz gidebildiğimiz en iyisine, en güzeline, en doruk noktasına kadar gitmeye çalışacağız" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Ziya Alak Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title